Με την απουσία του Ντέντι, αλλά με τον Νάτζφεϊ να κάνει ντεμπούτο ο Κολοσσός θα υποδεχτεί την Καβάλα στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Α1 ανδρών του μπάσκετ.

Ο τεχνικός της ομάδας της Ρόδου, Μηνάς Γκέκος, τόνισε πως η εν λόγω αναμέτρηση χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, δεδομένου ότι η Καβάλα δείχνει αρκετά ανταγωνιστική στις τελευταίες αγωνιστικές.

«Πρόκειται για το πρώτο παιχνίδι του νέου έτους, το οποίο είναι ιδιαίτερα σημαντικό για μας, αφού παίζουμε στην έδρα μας. Η Καβάλα είναι επικίνδυνη ομάδα, κάτι που έχει αποδείξει τον τελευταίο καιρό. Είναι από τις αναμετρήσεις που χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή, αφού οι αντίπαλοι μας διαθέτουν καλή ομάδα.

Εμείς θα παίξουμε χωρίς τον Ντέντι που τραυματίστηκε και σίγουρα η απώλεια του είναι σοβαρή, αλλά θα αγωνιστεί για πρώτη φορά ο Νάτζφεϊ. Θέλουμε να ελέγξουμε τον ρυθμό του αγώνα και να δείξουμε ένα καλό πρόσωπο, παίρνοντας τη νίκη. Στην προσπάθεια μας θα χρειαστούμε τη βοήθεια του κόσμου, τον οποίο καλούμε να έρθει στο Βενετόκλειο
», δήλωσε ο Γκέκος.

Με τη σειρά του ο Μανόλης Κουκουλάς τόνισε πως δεν υπάρχουν περιθώρια για εντός έδρας ήττα, επισημαίνοντας πως θέλουν και πρέπει να πάρουν τη νίκη.

«Είναι πολύ σημαντικό το παιχνίδι για μας απέναντι σε μία ομάδα που θεωρώ ότι είναι καλή και αδικείται από τη βαθμολογική της θέση. Για μας δεν υπάρχουν περιθώρια για ήττα στην έδρα μας.

Θέλουμε και πρέπει να κερδίσουμε. Θα είναι το πρώτο παιχνίδι, που θα παίξουμε χωρίς τον Λαρόν Ντέντι, αλλά θα μας βοηθήσει σημαντικά η παρουσία του Στέφαν Νάτζφεϊ.

Πιστεύω ότι με τη βοήθεια του κόσμου μας θα πάρουμε τη νίκη, γιατί στη συνέχεια έχουμε δύσκολο πρόγραμμα μπροστά μας. Για να πάρουμε τη νίκη θα χρειαστεί συγκέντρωση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, να παίξουμε καλή άμυνα και να ελέγξουμε τον ρυθμό
».

Τέλος, η ΚΑΕ με σχετική ανακοίνωση την ίδια μέρα, ενημερώνει πως: "Η ΚΑΕ ΒΑΠ Κολοσσός ανακοινώνει ότι τα εισιτήρια του αγώνα με την ΕΚ Καβάλα θα διατίθενται αύριο (05/01) από τις 15:00 στο εκδοτήριο, που βρίσκεται έξω από το Βενετόκλειο. Η γενική είσοδος ορίστηκε στα 10 ευρώ. Η διοίκηση της ομάδας μας, το προπονητικό επιτελείο και οι αθλητές καλούν τον φίλαθλο κόσμο της Ρόδου να δώσει το "παρών" στο Βενετόκλειο και να αποτελέσει τον έκτο παίκτη, στο πρώτο παιχνίδι για το 2013. Η παρουσία του κόσμου είναι απαραίτητη σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι, για να μπορέσει η ομάδα μας να πετύχει τους στόχους της".

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube