Μάλιστα, ο νεαρός παίκτης έδωσε το «παρών» και στην προπόνηση της νέας του ομάδας που έγινε το απόγευμα Παρασκευής (4/1) κατόπιν επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να μαζέψει τα προσωπικά του αντικείμενα, ενώ αναμένεται να επιστρέψει στη Κέρκυρα την Δευτέρα (7/1) και να ενσωματωθεί στους Φαίακες.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:


«Η ΠΑΕ ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή, ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΤΑΜΟΥ. Ο παίκτης υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας έξι μηνών, δανεικός από τον ΠΑΟΚ.

Ο Στάμου γεννήθηκε στις 27 Απριλίου 1991 και άρχισε το ποδόσφαιρο από τα τμήματα υποδομής του Ηρακλή. Το καλοκαίρι του 2010 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τον «Γηραιό» και τον Ιανουάριο του 2011 πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στη Super League, σε αγώνα με τον ΑΟ Κέρκυρα (0-0). Τη σεζόν την ολοκλήρωσε με τρεις συμμετοχές στη «μεγάλη» κατηγορία, ώσπου, το καλοκαίρι του 2011, ως ελεύθερος, «μετακόμισε» στον ΠΑΟΚ. Δίχως, όμως, να πάρει τις ευκαιρίες που ήθελε, λόγω προβλημάτων τραυματισμού (κοιλιακοί). Είναι διεθνής με την Εθνική Ομάδα των Ελπίδων, στην οποία πρωτοκλήθηκε από τον Γιώργο Γεωργιάδη τον Ιούνιο του 2011, για δύο φιλικούς αγώνες, με Βουλγαρία και Πολωνία. Έχει ύψος 1,83 μ. και αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος και κεντρικός αμυντικός».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γρηγορίου: «Πρέπει να αφήσουμε πίσω ό,τι έχει γίνει - Να βρούμε γκολ για να κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη»

Χωρίς Κίνι, αλλά με Μήτογλου κόντρα στην ΑΕΛ ο Ατρόμητος

Δεσύλλας: «Τα πλάνα Μπενίτεθ για το ντέρμπι - Οι παίκτες που διεκδικούν θέση στο βασικό σχήμα»

Τσανάκας: «Την Κυριακή είναι η ευκαιρία του Ολυμπιακού για ένα restart»

Σαββόπουλος: Καμία εξέλιξη στα διοικητικά - Μηδαμινό το ενδιαφέρον, φοβάμαι πως η εικόνα στο γήπεδο θα είναι η χειρότερη

Τσακίρης: «Πρώτη φορά νικητής αντίπαλος λέει πώς δεν πέρασε ο καλύτερος - Τα δεδομένα 11αδας της ΑΕΚ με ΠΑΟΚ»

Τσορμπατζόγλου: «Σίγουρα στην αποστολή με ΑΕΚ ο Ζίβκοβιτς, το πιο πιθανό να είναι και ο Μεϊτέ - Τι ισχύει για Κένι»

Με δύο απουσίες και δύο επιστροφές η αποστολή του Παναιτωλικού για Πανσερραϊκό

Χωρίς δύο αλλά με Πέντροσο η αποστολή του Λεβαδειακού για τη μάχη με τον ΟΦΗ

Κηφισιά: Χωρίς αριστερό μπακ η αποστολή για τον Asteras AKTOR