Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει ότι ο 22χρονος μεσοεπιθετικός κουράστηκε να ακούει από τον Γιώργο Τσέλιο, ο οποίος τον εκπροσωπούσε τον τελευταίο 1,5 χρόνο, πως έρχεται πρόταση από Γερμανία και έτσι έβαλε τέλος στη συνεργασία μαζί του.

Πλέον τα δικαιώματα του νεαρού παίκτη είναι στα χέρια του Γιάννη Ευαγγελόπουλου, τον οποίο σύστησε ο Γιάννης Μανιάτης.

Ο διεθνής χαφ έχει τις καλύτερες σχέσεις με τον «Φέτφα» και είναι και εκείνος πελάτη του γνωστού μάνατζερ.

Επίσης, καλή γνώμη για τον εν λόγω ατζέντη μετέφερε και ο Γιάννης Ζαραδούκας, ο οποίος του θύμισε το παράδειγμα του Παναγιώτη Ταχτσίδη.

Ο 22χρονος μέσος ανήκει και εκείνος στον Ευαγγελόπουλο και αφότου άφησε την ΑΕΚ κατάφερε να φτάσει τώρα στη Ρόμα και να έχει πάρει σπίτι του τη φανέλα βασικού.

Σταύρος Καλογεράκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μπιανκόν: «Ξεκάθαρο πέναλτι από τον τερματοφύλακα της Κηφισιάς - Τραγικά όσα είδαμε από διαιτητή και VAR»

Μεντιλίμπαρ: «Και 25 λεπτά να είχαμε, πάλι καθυστερήσεις θα έκανε η Κηφισιά»

Με Ουάρντα, αλλά χωρίς δύο με Ατρόμητο η ΑΕΛ

Τα highlights από την γκέλα του Ολυμπιακού ενάντια στην Κηφισιά

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την ισοπαλία του Ολυμπιακού με την Κηφισιά

Τσορμπατζόγλου: «Πρέπει να βγει νικητής από το ντέρμπι ο ΠΑΟΚ - Τα δεδομένα για την 11άδα»

Συγκλονιστικός Τεττέη, ξέσπασε σε λυγμούς σε ζωντανή σύνδεση μετά το τελευταίο του ματς με την Κηφισιά

Δεσύλλας: «Πρέπει να είναι βελτιωμένος και να αποφύγει τα λάθη ο Παναθηναϊκός - Η πιθανή 11άδα για Τούμπα»

Τσακίρης: «Η ΑΕΚ έχει τρομερή αύρα και πολύ μεγάλη ευκαιρία κόντρα στον ΟΦΗ - Οι σκέψεις του Νίκολιτς για την 11άδα»

Χριστόγλου: «Κωμωδία, ρεσιτάλ από τον τερματοφύλακα της Κηφισιάς»