Ο προπονητής των Καταλανών είχε υποβληθεί σε επέμβαση αφαίρεσης όγκου στην παρωτίδα στις 20 Δεκεμβρίου και σήμερα επέστρεψε στον πάγκο γνωρίζοντας την αποθέωση.

«Ευχαριστώ όλο τον κόσμο για τη συμπαράσταση και τους γιατρούς για τη φροντίδα τους. Φυσικά και τους παίκτες μου και το σύλλογο, που δεν έχουν επιτρέψει το πρόβλημά μου να επηρεάσει την ομάδα. Αυτή η ομάδα έχει δεχτεί πολλά πλήγματα την τελευταία διετία και πρέπει να βλέπουμε τη θετική πλευρά των πραγμάτων. Ευχαριστώ και την πλειοψηφία των ΜΜΕ για τον τρόπο που αντιμετώπισε την υπόθεση, γιατί πρόκειται για ένα θέμα προσωπικό», δήλωσε, αλλά ξεκαθάρισε: «Δεν έχει λυθεί το πρόβλημά μου. Θα υπάρχουν μέρες που θα μπορώ να είμαι στην προπόνηση της ομάδας κι άλλες όχι».

Όσο για τα ρεκόρ που κυνηγά η ομάδα του, τόνισε πως δεν τον απασχολούν. «Δεν με νοιάζει αν θα φτάσουμε τους 100 βαθμούς ή τα 120 γκολ. Κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά με στόχο τη νίκη. Μπορεί να ακούγεται κλισέ, αλλά έτσι είναι. Οτιδήποτε άλλο μας αποπροσανατολίζει από το στόχο μας. Αυτό που μετρά είναι να πάρουμε το πρωτάθλημα», είπε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μουρίνιο για Μπερνάρντο: «Ο καημένος ήταν διακοπές και γύρισε σε χαμηλή φυσική κατάσταση» - Τι είπε για Βινίσιους

Φιλική νίκη της Ρεάλ επί της Φερεντσβάρος στο ντεμπούτο του Μπερνάρντο Σίλβα

Μπαρτσελόνα: Νίκη επί της Νότιγχαμ με Ραφίνια, ήττα από Ουντινέζε στο ιδιαίτερο τουρνουά του Ούντινε

Συγκινεί η Μπαρτσελόνα για τον πατέρα του Μέσι: «Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη»

Τα συλλυπητήρια της Ρεάλ Μαδρίτης στον Μέσι για την απώλεια του πατέρα του

Σιμεόνε για Άλβαρες: «Η κατάσταση είναι ξεκάθαρη, ο σύλλογος έχει πάρει την απόφασή του»

Τέλος από τη Μίλαν μετά από 7 χρόνια ο Μπενασέρ που κλείνει στην Αλ Γκαράφα

Μεγάλος μεταγραφικός στόχος της Ράγιο Βαγεκάνο ο Ικάρντι

Διέψευσε τη μετακίνηση του γιου του στην Μπαρτσελόνα ο Μέσι (video)

Μοριέντες: «Δεν έκανε τίποτα ουσιαστικό για τον Ρόδρι η Ρεάλ, μην μας περνάνε για ηλίθιους»