Ο Νίκος Αγγελούδης πέτυχε το γκολ που άνοιξε το δρόμο στη νίκη του Αρη απέναντι στον Πανιώνιο με σκορ 2-1, τέρμα το οποίο αφιέρωσε στον Στέφανο Γιώρη που μέχρι να «φύγει» από τη ζωή, αποτελούσε την ψυχή των ακαδημιών.

«Ήταν το πρώτο μου γκολ και θα ήθελα να το αφιερώσω στον Στέφανο Γιώρη, που δεν είναι πια μαζί μας. Το είχα υποσχεθεί και είμαι χαρούμενος που τα κατάφερα. Είναι πλέον στον ουρανό και μας κοιτάζει από ψηλά», είπε ο 21 ετών επιθετικός και συνέχισε:

«Πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη, ευτυχώς μας πήγαν όλα καλά. Πρέπει να κερδίσουμε και την επόμενη Κυριακή. Δε σταματάμε εδώ. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε στις προπονήσεις γιατί η χρονιά είναι μεγάλη και χρειαζόμαστε βαθμούς. Θέλουμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι. Πλέον έχουμε περισσότερη ηρεμία, είδαμε και ότι ο κόσμος μας χειροκρότησε. Η ώθηση που μας έδωσε ήταν τεράστια. Μας δίνει φτερά».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού για το καλοκαίρι ο Ντε Φράι»

Τσακίρης: «Χέρι στήριξης, αλλά… φτυάρισε την μπάλα ο Μπουζούκης - Χωρίς τα δυο χαζά λάθη, θα έπαιρνε εύκολο διπλό η ΑΕΚ»

Επίσημο: Παρελθόν από τον Αστέρα ο Ράσταβατς!

Το «ευχαριστώ» της ΑΕΚ στον κόσμο που κιτρίνισε το Πανθεσσαλικό

Νικολακόπουλος: «Δεν υπάρχει καλύτερο στον Ολυμπιακό, αν ξεμπούκωσε ο Ελ Κααμπί!»

Αθανασίου: «Από τις πιο σημαντικές νίκες του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα, έχει βρει ένα πλαίσιο που λειτουργεί»

Η ιαχή «νάτοι οι πρωταθλητές» και όλη η ΑΕΚ μια αγκαλιά στο τέλος

Κετσετζόγλου: «Φάουλ πριν το πέναλτι του Βόλου, στο χέρι του Μπουζούκη το Σάββατο πέναλτι την Κυριακή ούτε... κόρνερ»

Σταματέλος: «Άγχωσε η εικόνα του Ολυμπιακού σε κάποια διαστήματα κόντρα στον Πανσερραϊκό»

Τσορμπατζόγλου: «Καλή η εμφάνιση του ΠΑΟΚ βάσει των δεδομένων - Έτσι έχει η κατάσταση με τραυματίες και επιστροφές»

TAGS: Άρης