Η νεκρώσιμη ακολουθεί θα γίνει στον Άγια Παντελεήμονα της Λήμνου, τόπο καταγωγής της συζύγου του και του πεντάχρονου γιου τους, αλλά παράλληλα εργασίας και κατοικίας του το τελευταίο διάστημα. Έμελε εκεί να γίνει και η τελευταία κατοικία του.

Στο τελευταίο «αντίο» θα τον συνοδέψει πλήθος κόσμου που τον γνώρισε, τον αγάπησε και μέσω αυτού το βόλεϊ. Η σωρός του «αετού» θα μεταφερθεί με C-130 από την Ελευσίνα στη Λήμνο στις 13:00. Σε αυτό θα επιβαίνουν και περίπου 30 δικοί του άνθρωποι. Στις 12:00 θα αναχωρήσει από το «Ελ. Βενιζέλος» και προτού μεταβεί στη Λήμνο θα κάνει ενδιάμεση στάση στην Αλεξανδρούπολη για να πάρει συγγενείς και φίλους του εκλιπόντος.

Οι τιμές στη μνήμη του Νίκου Σαμαρά… αμέτρητες. Σε αρκετά ματς του ιταλικού πρωταθλήματος κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή. Η διοίκηση της Ραβένα έκανε δεκτό το αίτημα του Σάκη Ψάρρα στην αναμέτρηση με την Κούνεο, ενώ ο ίδιος μαζί με τον συμπαίκτη του, Παναγιώτη Πελεκούδα, αγωνίστηκαν με μαύρα περιβραχιόνια. Ανάλογο αίτημα έκαναν στις δικές τους ομάδες οι Δημήτρης Τζούριτς της Τρεντίνο και Ανδρέας Φράγκος της Λατίνα.

Ενός λεπτού σιγή κρατήθηκε στα παιχνίδια των Εθνικών Παίδων και Κορασίδων. Μάλιστα ο αρχηγός των Παίδων, Γιώργος Τζιουμάκας στον αγώνα προκριματικών του Euro με την Κροατία κρατούσε μία φωτογραφία του Νίκου Σαμαρά κατά την παρουσίαση των ομάδων.

Η Ορεστιάδα ήδη απέσυρε τη φανέλα με το νούμερο «9», με την οποία μεγαλούργησε ο αδικοχαμένος αθλητής, ενώ έχει αποφασίσει να μετονομάσει το κλειστό γυμναστήριο της πόλης σε «Νίκος Σαμαράς», να κατασκευαστεί η προτομή του στην κεντρική πλατεία και να μετονομαστεί η οδός Βασιλέως Κωνσταντίνου σε «Νίκου Σαμαρά».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Παναθηναϊκός-Φλοίσβος: Τελικός στη Λάρισα με ξεκάθαρο φαβορί που πρέπει να... προσέχει!

Επική ανατροπή κόντρα στον Πανιώνιο για τον Φλοίσβο και… ραντεβού με τον Παναθηναϊκό στον τελικό Κυπέλλου!

Ανδρεόπουλος: «Είχαμε προετοιμάστει σωστά για το παιχνίδι - Ας μην το... ματιάζουμε για τον τελικό, δεν θα πω κάτι»

Οι γνωστοί σου… άσοι: Παναθηναϊκός με «φαρμακερό» σερβίς, σάρωσε τον ΟΦΗ και φουλάρει για το Κύπελλο

Λαζάρo στο sport-fm.gr: «Απίθανη ατμόσφαιρα των φίλων του Παναθηναϊκού - Είμαι πολύ χαρούμενη για το τρόπαιο»

Στον Παναθηναϊκό και τη νέα σεζόν ο Κιαπίνι!

Βγαίνουν οι δύο φιναλίστ του Κυπέλλου βόλεϊ ανδρών

Κιαπίνι: «Δεν ελέγξαμε τον ρυθμό, αλλά αισθάνομαι περήφανος»

Ρόγκα: «Δεν πιστέψαμε όσο έπρεπε στις δυνατότητές μας - Περήφανη που είμαι μέλος του Παναθηναϊκού»

Τάνη στο sport-fm.gr: «Μοναδική η στήριξη του κόσμου του Παναθηναϊκού - Θα δώσουμε τα πάντα για το πρωτάθλημα»