Τα πλάνα του για το ματς με τον Φωστήρα έχει ξεκινήσει να καταστρώνει ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Χριστόπουλος.

Το καλό για τον προπονητή του συλλόγου είναι πως δεν αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό αγωνιστικό πρόβλημα, με αποτέλεσμα να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεσή του για την αναμέτρηση με την ομάδα του Ταύρου.

Κατά τα άλλα στην προπόνηση της Τρίτης (8/1) ο Χριστόπουλος έβαλε τους παίκτες του να δώσουν ιδιαίτερη έμφαση στην τακτική που θα ακολουθήσουν κόντρα στον Φωστήρα και να παρουσιαστούν «διαβασμένοι» οι ποδοσφαιριστές του.

Θέμης Λιουδάκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Η ΑΕΚ έφτιαξε τη διάθεση και την ψυχολογία της για τη δύσκολη συνέχεια»

Νικολακόπουλος: «Να είναι καλά ο Ολυμπιακός που πήρε το Conference League και… τράβηξε τους άλλους»

Με τρεις απουσίες ο ΟΦΗ κόντρα στον Ολυμπιακό

Το ChatGPT δεν μπορούσε να κάνει... upgrade στην πανηγυρική φωτογραφία του Ελ Κααμπί από την κατάκτηση του Conference!

Τέσσερις παίκτες του Ατρόμητου εκτίουν με την ΑΕΚ - Το ποινολόγιο της 25ης αγωνιστικής

Τσανάκας: «Τεράστια επιτυχία η παραμονή του Ελ Κααμπί, δεν σκέφτηκε ποτέ να φύγει από τον Ολυμπιακό»

Κετσετζόγλου: «Πανέτοιμη σε όλα τα επίπεδα η ΑΕΚ, η εικόνα της σε κάνει να αισιοδοξείς»

Τσορμπατζόγλου: «Ταυτοποιήθηκε ο δράστης της δολοφονίας στην Καλαμαριά»

Υποψήφιοι Ποντένσε και Ταρέμι για την 11άδα του Ολυμπιακού - Τα δεδομένα για την αποστολή

Πότε μπορούν να ζητήσουν αναβολή Παναθηναϊκός και ΑΕΚ λόγω Ευρώπης

TAGS: ΠΑΣ