Μία από τις ομάδες που μπορούν να κάνουν δικό τους τον Κριστιάνο Ρονάλντο χαρακτήρισε την Παρί Σεν Ζερμέν ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, Λεονάρντο.

Μάλιστα, ο Βραζιλιάνος σε συνέντευξή του μίλησε και για τον μεγάλο αντίπαλο του Πορτογάλου εντός των γηπέδων, Λιονέλ Μέσι, αλλά και για το ενδεχόμενο ο Ζοσέ Μουρίνιο να αφήσει τον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης για εκείνον της Παρί.

«Η Παρί Σεν Ζερμέν έχει γίνει η ομάδα όπου όλα μπορεί να τα κάνει πιθανά. Ο Ρονάλντο έχει συμβόλαιο με τη Ρεάλ για αρκετά χρόνια ακόμη, όμως υπάρχουν τέσσερις με πέντε ομάδες στον κόσμο που μπορούν να καλύψουν τις οικονομικές του απολαβές. Μία από αυτές είναι η Παρί Σεν Ζερμέν», ενώ όταν ρωτήθηκε για τον Λιονέλ Μέσι είπε με νόημα: «Δεν θα φύγει ποτέ από την Μπαρτσελόνα».

Εκτός αυτού ο Λεονάρντο μίλησε και για τα σενάρια που θέλουν τον γαλλικό σύλλογο να ενδιαφέρεται για τον τεχνικό των «μερένχες», Ζοσέ Μουρίνιο: «Δεν τον βλέπω να φεύγει σύντομα από τη Ρεάλ».

Ο τεχνικός διευθυντής της Παρί Σεν Ζερμέν μίλησε και για τους στόχους που έχει για φέτος η ομάδα του Παρισιού: «Αν δεν κατακτήσουμε φέτος το πρωτάθλημα θα είναι μεγάλη αποτυχία. Ωστόσο, εκτός από αυτό θέλουμε να τα πάμε καλά τόσο στο Κύπελλο Γαλλίας όσο και στο Τσάμπιονς Λιγκ, αν και η Μπαρτσελόνα παραμένει το φαβορί».

Θέμης Λιουδάκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube