Ο Ζόραν Έρτσεγκ ήταν νοκ άουτ για αρκετούς μήνες, λόγω του σοβαρού τραυματισμού που είχε υποστεί στο γόνατο, ωστόσο σήμερα (9/1) πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με την «μεγάλη» ομάδα.
Όπως είναι φυσικό, ο πρώην φόργουορντ του Ολυμπιακού δεν είναι ακόμα σε θέση να πάρει χρόνο συμμετοχής στις επίσημες υποχρεώσεις της ΤΣΣΚΑ, ενώ σύμφωνα με την ανακοίνωση των Μοσχοβιτών, εκτός αποστολής από το ματς με την Μπάμπεργκ θα είναι οι τραυματίες Σόνι Ουίμς και Αντρέι Βοροντσέβιτς.
Ο Ρώσος φόργουορντ δεν έχει επανέλθει πλήρως από τον τραυματισμό του, συνεχίζοντας το ατομικό του πρόγραμμα, ενώ ο Αμερικανός βρίσκεται στο Σαν Αντόνιο των ΗΠΑ, προκειμένου να ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα για τον τραυματισμένο του αστράγαλο, επιστρέφοντας στη Μόσχα την προσεχή Κυριακή (13/1).