Μόνο καλά νέα είχε ο Γιώργος Μπαρτζώκας από την προτελευταία -εν Ελλάδι- προπόνηση του Ολυμπιακού, πριν την αυριανή (10/1) αναχώρηση για τη Βαρκελώνη, για το ματς με την Μπαρτσελόνα. Ο Τζος Πάουελ, ο οποίος ήταν ο μοναδικός αμφίβολος έβγαλε χωρίς πρόβλημα ολόκληρο το πρόγραμμα της Τετάρτης (9/1), με αποτέλεσμα να είναι έτοιμος να δώσει το «παρών» στο «Παλαού Μπλαουγκράνα».
Ωστόσο, ο τεχνικός των πρωταθλητών Ευρώπης και Ελλάδας βρίσκεται μπροστά σε ένα δίλημμα, καθώς πλέον στη διάθεσή του βρίσκεται και ο Γκιόργκι Σερμαντίνι, ο οποίος αναμένεται να συμπεριληφθεί για πρώτη φορά στην αποστολή σε ματς για την Ευρωλίγκα. Για το λόγο αυτό, η «ερυθρόλευκη» αποστολή θα αποτελείται από 13 και όχι 12 παίκτες. Οι… σίγουροι που θα μείνουν στην Αθήνα, θα είναι οι Γεωργάκης και Κατσίβελης.
Έτσι, η… 12η θέση κρίνεται ανάμεσα στους Σερμαντίνι, Μαυροειδή και Γκετσεβίτσιους, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να αποφασίζει την τελευταία στιγμή ποιον θα «κόψει» τελικά.