Αγωνιζόταν από το 2010 στη Νάπολι, με τη φανέλα της οποίας έπαιξε σε περισσότερα από 80 παιχνίδια, σημειώνοντας 3 γκολ. Η πορεία του Αντρέα Ντοσένα στους «παρτενοπέι», όμως, έχει φτάσει στο τέλος της, αφού η Παλέρμο είναι, σχεδόν σίγουρα, ο επόμενος σταθμός της καριέρας του αριστεροπόδαρου μπακ χαφ.
Αν και επίσημη ανακοίνωση της μεταγραφής ακόμα δεν υπάρχει, ο Ντοσένα αποδείχτηκε ιδιαίτερα… βιαστικός, αφού ταξίδεψε, ήδη, για τη Σικελία. Φτάνοντας στο Παλέρμο έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν, δείχνοντας πως απομένουν μόνο τυπικές λεπτομέρειες για να φορέσει τη ροζ φανέλα.
«Επιτέλους φτάνω στο Παλέρμο. Είμαι απολύτως έτοιμος για τη νέα σελίδα της καριέρας και της ζωής μου», είπε χαρακτηριστικά στους εκπροσώπους Τύπου, προσθέτοντας πως είναι και εκείνος εν αναμονή της επισημοποίησης της μετακίνησής του από τη Νάπολι στην Παλέρμο.
Κώστας Κουκάρας