Τι κι αν παθαίνουν, οι οπαδοί της Παρτιζάν δεν… μαθαίνουν. Σε ακόμα ένα παιχνίδι της αγαπημένης τους ομάδας, αυτό με την Τσιμπόνα για την Αδριατική Λίγκα, η συμπεριφορά τους δεν ήταν και η καλύτερη, με αποτέλεσμα να πέσουν… καμπάνες. Οι «θερμόαιμοι» οπαδοί λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου δεκαλέπτου με τους Κροάτες άρχισαν να πετούν φωτοβολίδες και κροτίδες στο παρκέ της «Χάλα Πιονίρ», προκαλώντας 30λεπτη διακοπή στο ματς.

Όπως είναι φυσικό, τα επεισόδια αυτά δεν έμειναν ατιμώρητα από την πειθαρχική επιτροπή της διοργάνωσης, η οποία επέβαλλε στην Παρτιζάν χρηματικό πρόστιμο ύψους 8.000 ευρώ. Τα 5.000 ευρώ αφορούσαν τη ρίψη φωτοβολίδων και κροτίδων και τα 3.000 ευρώ την προσωρινή διακοπή της αναμέτρησης.

Από την αρχή της φετινής σεζόν μέχρι τώρα, η Παρτιζάν έχει πληρώσει συνολικά 38.000 ευρώ σε πρόστιμα, σε Αδριατική Λίγκα και Ευρωλίγκα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube