Ο... πόλεμος που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Γιάννη Αλαφούζο και τον Νίκο Χατζηνικολάου συνεχίζεται. Ο γνωστός παρουσιαστής ειδήσεων έκανε αγωγή ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ κατά του ΣΚΑΙ και ο Αλαφούζος απάντησε με ανακοίνωση στην οποία κατηγορεί τον REAL FM του οποίου συνιδιοκτήτης είναι ο Χατζηνικολάου, πως έχει αναλάβει... εργολαβικά την δυσφήμισή του, διαψεύδοντας τα δημοσιεύματα για το ποσό που δήλωσε στην εφορία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Γιάννη Αλαφούζου:

«Αναπαράγεται τις τελευταίες μέρες συκοφαντικό δημοσίευμα που ασχολείται με την φορολογική μου δήλωση και με παρουσιάζει ως φοροφυγά που δηλώνει εισόδημα 26.140,40€!

Από το εκκαθαριστικό μου όμως, που προφανώς υπεξαίρεσαν και έχουν στα χέρια τους, προκύπτει το συνολικό εισόδημα μου που είναι πλήρως δηλωμένο και φορολογημένο, όπως προβλέπει ο νόμος. Χαρακτηριστικά επί του δηλωθέντος εισοδήματος μου υπολογίστηκε και πληρώθηκε η ειδική εισφορά αλληλεγγύης η οποία ανήλθε στο ποσό των 208.240,32€.

Γνωρίζουν οι συκοφάντες αλλά σκοπίμως αποκρύπτουν ότι το ποσό που εμφανίζουν ως εισόδημα μου αφορά απλώς στο τεκμαρτό εισόδημα των εταιρικών αυτοκινήτων του ΣΚΑΙ. Δεν μου προκαλεί εντύπωση η προφανής διαστροφή της πραγματικότητας από μέσα, όπως ο ραδιοφωνικός σταθμός REAL, που έχουν αναλάβει “εργολαβικά” την δυσφήμιση μου. Τα υπόλοιπα όμως, είναι θέμα της Δικαιοσύνης».

Αλέξης Παπαχρήστος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube