Με μία πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Ξάνθης για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Στην αποστολή της ομάδας συμπεριλήφθηκε και το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας Μουκάνα Παΐτο.

Από την άλλη, ο Έλληνας τεχνικός της Ακριτικής ομάδας, Μαρίνος Ουζουνίδης, δεν μπορεί να υπολογίσει στους τιμωρημένους Βάλλα, Μαρσελίνιο και Μάνταλο, οι οποίοι θα εκτίσουν την ποινή τους, καθώς επίσης και στον Κώστα Φλίσκα που ταλαιπωρείται από ίωση.

Συνεπώς, οι 20 εκλεκτοί του Ουζουνίδη είναι οι εξής: Λοντίγκιν, Λυμπερόπουλος, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Κομεσίδης, Σάντος, Γούτας, Παΐτο, Ντάνι, Πρίττας, Ντιέ, Βασιλακάκης, Πλατέλλας, Μαρίν, Σμιθ, Ονουάτσι, Μαρκόφσκι, Νάκα, Ράνος, Τριάδης.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αποχαιρέτησε τον Καμπελά ο Ροντινέι: «Μέγιστος σεβασμός για σένα, είσαι κομμάτι της οικογένειας του Ολυμπιακού»

Τσακίρης: «Ατελείωτο πάρτι μετά την πρόκριση στη Νέα Φιλαδέλφεια - Απόλυτα επιτυχημένος ο Νίκολιτς»

Τσορμπατζόγλου: «Κίνηση για το μέλλον του ΠΑΟΚ ο Σαρρής - Στόχος ένας παίκτης για τις θέσεις της επίθεσης»

Δεσύλλας: «Ελπίδες για Πάντοβιτς ενόψει Τούμπας - Η άμυνα και το ερωτηματικό για τα 6άρια»

Η έκρηξη στο 3-2, το φιλί Ηλιόπουλου σε Πινέδα και ο χαμός στ’ αποδυτήρια: Η παρακάμερα του ΑΕΚ-Κραϊόβα

Τσανάκας: «Με αυτή την ενδεκάδα για να κλείσει καλά το 2025 ο Ολυμπιακός»

Χιμένεθ: «Πρέπει να βρούμε τις κατάλληλες λύσεις και να είμαστε πιο αποτελεσματικοί επιθετικά»

Επιστροφή Χάμουλιτς και Κάργα στην αποστολή του Βόλου ενόψει Παναιτωλικού

ΠΑΟΚ: Έτοιμος για Παναθηναϊκό ο Ζίβκοβιτς

Παναιτωλικός: «Έφυγε» η μητέρα του προέδρου της ΠΑΕ, Μάκη Μπελεβώνη

TAGS: Ξάνθη