Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πετρόπουλου στην τηλεόραση της Nova.

«Πιστέυω ότι όλοι όσοι βρισκόμαστε στην ΑΕΚ έχουμε συνειδητοποιήσει ότι το ματς με την Ξάνθη είναι "τελικός". Κάθε ματς από 'δω και πέρα είναι τελικός, αλλά αυτό του Σαββάτου είναι οριακό και πρέπει να το πάρουμε. Με τον Αστέρα παίξαμε καλά για μισή ώρα και προηγηθήκαμε. Δεχθήκαμε ανόητα γκολ και αυτό προσπαθούμε να βελτιώσουμε. Ελπίζω ότι αυτά τα λάθη δε θα γίνουν με την Ξάνθη και πρέπει έστω και με μισό μηδέν να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Το πρόγραμμα είναι βατό. Υπάρχουν πολλά ματς στην έδρα μας τα οποία πρέπει να τα πάρουμε οπωσδήποτε, αλλά θα κυνηγήσουμε και τα εκτός. Βλέπετε ότι η βαθμολογική κατάταξη αλλάζει κάθε εβδομάδα και γίνονται συνεχώς εκπλήξεις».

-Σε ότι αφορά στο λόγο που αποφάσισε να πάει στην ΑΕΚ, σ' αυτή τη δύσκολη περίοδο, ο Πετρόπουλος υποστήριξε:

«Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα. Έφυγα με από μια μεγάλη και πήγα σε μια άλλη μεγάλη ομάδα. Το θέμα είναι μέσα από τα ματς που θα παίξω, να καταφέρω να βάλω γκολ, να νικάει η ομάδα για να ξεφύγει απ' αυτή την κατάσταση. Η ΑΕΚ έχει πολύ κόσμο, είναι μεγάλη ομάδα και εύχομαι να βγει απ' αυτό το αδιέξοδο. Πρέπει όλοι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Είναι κρίμα αυτή η μεγάλη ομάδα να ... (σταματάει το λόγο του). Δε θέλω ούτε καν να το σκέφτομαι».

-Ο επιθετικός του «δικεφάλου» μίλησε και για τη στήριξη που δείχνει ο κόσμος στις δύσκολες στιγμές που περνάει η ομάδα:

«Ο κόσμος πάντα ήταν δίπλα και τώρα στα δύσκολα παραμένουν δίπλα. Κι εδώ τα παιδιά που κάνουν κατάληψη για τους λόγους τους, είναι κοντά στην ομάδα. Είδατε τι έγινε και στην Τρίπολη. Προσπαθούμε κι εμείς να δείχνουμε καλό πρόσωπο. Υπάρχουν και πολλά νέα παιδιά, αλλά πλέον κάθε ματς είναι τελικός και θα πρέπει να παίρνουμε νίκες. Όλα τα παιδιά με "αγκάλιασαν" από την πρώτη στιγμή κι εγώ απ' την πλευρά μου προσπαθώ να τους δώσω ότι γνωρίζω από την εμπειρία μου. Θεωρώ ότι όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε γιατί όλοι χρειαζόμαστε όλους. Πρέπει να είμαστε μια γροθιά, ενωμένοι, γιατί χωρίς αυτό δε θα τα καταφέρουμε».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Νικολακόπουλος: «Δεν υπάρχει καλύτερο στον Ολυμπιακό, αν ξεμπούκωσε ο Ελ Κααμπί!»

Αθανασίου: «Από τις πιο σημαντικές νίκες του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα, έχει βρει ένα πλαίσιο που λειτουργεί»

Η ιαχή «νάτοι οι πρωταθλητές» και όλη η ΑΕΚ μια αγκαλιά στο τέλος

Κετσετζόγλου: «Φάουλ πριν το πέναλτι του Βόλου, στο χέρι του Μπουζούκη το Σάββατο πέναλτι την Κυριακή ούτε... κόρνερ»

Σταματέλος: «Άγχωσε η εικόνα του Ολυμπιακού σε κάποια διαστήματα κόντρα στον Πανσερραϊκό»

Τσορμπατζόγλου: «Καλή η εμφάνιση του ΠΑΟΚ βάσει των δεδομένων - Έτσι έχει η κατάσταση με τραυματίες και επιστροφές»

Βόλος: «Σε άλλα παιχνίδια αδικήθηκε η ΑΕΚ, αλλά χθες εμείς αδικηθήκαμε κατάφωρα»

Σαββόπουλος: «Η χθεσινή εμφάνιση του Άρη δείχνει πόσο άργησε να πάει σε αλλαγή προπονητή»

Δεσύλλας: «Καλή ψυχολογία και αλλαγές έδωσαν στον Παναθηναϊκό μια εύκολη νίκη - Θα κρίνουν πολλά τα δύο επόμενα ματς»

Ευαγγέλου στο Παναθηναϊκός - ΟΦΗ και ο Φωτιάς στο Κηφισιά-ΠΑΟΚ

TAGS: A.E.K.