Το Σάββατο (12/1) πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, η οποία αρχικά είχε προγραμματιστεί για τις 31 Δεκεμβρίου, αλλά δεν είχε πραγματοποιηθεί λόγω έλλειψης απαρτίας.

Στη Γενική Συνέλευση δεν προχώρησαν οι αλλαγές στο Διοικητικό συμβούλιο, ενώ μετά την πρόσφατη δημοσίευση του ισολογισμού προκύπτει ενδεχομένως ανάγκη ακύρωσης της προηγούμενης αύξησης μετοχικού κεφαλαίου για να προκηρυχθεί νέα.

Ως αποτέλεσμα θα συγκληθεί προσεχώς έκτακτη Γενική Συνέλευση για το χειρισμό του θέματος της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου και του ύψους που θα πρέπει να έχει αυτή.

Ωστόσο, έντονη ήταν η δυσαρέσκεια της ΠΑΕ, λόγω της απουσίας του ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιάννινα, αφού κατά τη διάρκεια της συνέλευσης συζητήθηκαν πολύ σοβαρά θέματα που τον αφορούσαν άμεσα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΑΕΛ Novibet: Πειθαρχική δίωξη στον Νταβέλη μετά τις καταγγελίες για τη διαιτησία στο ματς με τον Πανσερραϊκό

Επίσημο: Προπονητής της Καλαμάτας ο Παναγιώτης Χριστοφιλέας!

Σοκαριστικές δηλώσεις από πρώην παίκτη του Άρη: «Οπαδοί μπήκαν με όπλα στα αποδυτήρια και μας απείλησαν»

Πάλι ο Χοσέ Μαρία Σάντσεθ Μαρτίνεθ στο «Γ.Καραϊσκάκης», με απόλυτα γνώριμο Γερμανό ρέφερι το ΑΕΚ - ΠΑΟ

Σταματέλος: «Ίσως αλλάξει κάποια πρόσωπα ο Μεντιλίμπαρ την Κυριακή»

Τσορμπατζόγλου: «Κάνει προσπάθεια να προλάβει ο Γιακουμάκης – Πρέπει ν’ ανεβάσει απόδοση εκτός έδρας ο ΠΑΟΚ»

Δεσύλλας: «Εξελίξεις το καλοκαίρι και με παίκτες που έχουν συμβόλαια στον Παναθηναϊκό - Δεν βλέπω ανατροπή με Μπενίτεθ»

Κετσετζόγλου: «Το παιχνίδι της Κυριακής είναι τα 3/4 του πρωταθλήματος για την ΑΕΚ»

Δύσκολα θα παραμείνει στον Ηρακλή ο Ουάρντα

Άρης: Στο φινάλε με το βλέμμα στην επόμενη μέρα – Η μάχη του Γρηγορίου και τα σενάρια για τον πάγκο

TAGS: ΠΑΣ