Τη δεύτερη ήττα της στο πρωτάθλημα γνώρισε, και μάλιστα μέσα στην έδρα της, η Βαρέζε, με 87-85 από τη Βενέτσια στην τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου. Ο Σίμον Ζέβτσικ και ο Κίκι Κλαρκ με 27 και 24 πόντους αντίστοιχα ήταν οι κορυφαίοι για την ομάδα του Αντρέα Ματσόν. Ο Μάικ Γκριν με 26 και ο Μπράιαν Ντάνστον με 21 προσπάθησαν περισσότερο από τους γηπεδούχους, που πάντως παραμένουν μόνοι πρώτοι.

Η Καντού επικράτησε εύκολα της Βίρτους Μπολόνια με 79-64 και έφτασε τις Σάσαρι και Σιένα, που συγκατοικούν στη δεύτερη θέση και αναμετρώνται τη Δευτέρα. Ο Μάαρτεν Λιούνεν και ο Πιέτρο Αραντόρι είχαν από 14 πόντους για την ομάδα του νέου ομοσπονδιακού τεχνικού, Αντρέα Τρινκιέρι.

Η Μπιέλα συνετρίβη στην έδρα της με 92-59 από την Κρεμόνα. Για τους γηπεδούχους, ο Λίνος Χρυσικόπουλος είχε 2 πόντους (1/1 δίποντο) σε 3 λεπτά στο παρκέ.

Αναλυτικά η 15η αγωνιστική

Κυριακή 13/1

Μπιέλα-Κρεμόνα 59-92
Βαρέζε-Βενέτσια 85-87
Καντού-Βίρτους Μπολόνια 79-64
Ρέτζιο Εμίλια-Καζέρτα 91-72
Αβελίνο-Σκαβολίνι 71-78
Μοντεγκρανάρο-Βίρτους Ρόμα 84-86 (στην παράταση)
Μπρίντιζι-Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο 21:00

Δευτέρα 14/1

Σάσαρι-Σιένα 21:30

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube