O Ρονάλντο μίλησε για τις διαφορές ανάμεσα στους δύο κορυφαίους συλλόγους του κόσμου, Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ , την νυν και την πρώην ομάδα του, και για τον επερχόμενο αγώνα τους για την φάση των «16» του Champions League.

«Πρόκειται για τους δύο πιο πετυχημένους συλλόγους του κόσμου. Το να παίζεις σε τόσο μεγάλες ομάδες είναι δύσκολο. Υπάρχουν θετικά και αρνητικά. Πιστεύω πως στη Μαδρίτη υπάρχει περισσότερη πίεση από ότι στη Γιουνάιτεντ . Είμαι εδώ περίπου τριάμισι χρόνια και θεωρώ πως η πίεση έγκειται κυρίως στο ότι ο σύλλογος είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στο να κατακτήσει το δέκατο Champions League της ιστορίας του», ήταν τα λόγια του επιθετικού των «μερένχες» για να συνεχίσει:

«Φέτος έχουμε μία ακόμα ευκαιρία για να φτάσουμε τους 10 τίτλους στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Το γεγονός όμως πως αντιμετωπίζουμε τη Γιουνάιτεντ το καθιστά πολύ δύσκολο. Ωστόσο, θεωρώ πως οι πιθανότητες να προκριθούμε εμείς είναι 50-50 και εξακολουθώ να παραμένω αισιόδοξος».

Ο «CR7» τόνισε πως όταν η Ρεάλ βρίσκεται σε καλή μέρα μπορεί να κάνει τα πάντα:

«Όταν είμαστε σε καλή μέρα, είμαστε εξαιρετικοί. Ναι, η Γιουνάιτεντ έχει ξεκινήσει πάρα πολύ καλά στο πρωτάθλημα και έχει ένα αρκετά μεγάλο προβάδισμα από τους υπόλοιπους, αλλά και πάλι αν παίξουμε καλά μπορούμε να την κερδίσουμε. Για να το πετύχουμε αυτό πρέπει να ανασυγκροτηθούμε και να παίξουμε σαν ομάδα, όπως κάναμε σε τόσο προηγούμενα παιχνίδια».

Για την πορεία της «βασίλισσας» στο πρωτάθλημα ο 27χρονος σούπερ σταρ είπε:

«Σίγουρα δεν αρχίσαμε ιδανικά το πρωτάθλημα. Ξέρουμε πως η κατάκτηση της Liga σίγουρα είναι πολύ δύσκολη για μας, αλλά τίποτα δεν είναι απίθανο στο ποδόσφαιρο. Πρέπει να δουλεύουμε σκληρά, να κερδίσουμε τους αγώνες και βλέπουμε τι θα γίνει. Φυσικά, υπάρχει το Champions League και το Κύπελλο. Άρα υπάρχουν ελπίδες να πάρουμε κάποιους τίτλους φέτος».

Σχετικά με τα δημοσιεύματα που το τελευταίο καιρό μόνο το… εγκώμιο των Μαδριλένων δεν «πλέκουν», ο Κριστιάνο ανέφερε:

«Δεν πρέπει να μας επηρεάζει το τι λέει ο κόσμος, ειδικά τα μίντια, καθώς όλοι μιλούν για μας κάθε μέρα. Είναι στο χέρι του καθενός αν θα διαβάσει ή όχι τα όσα γράφονται. Δεν πιστεύω πως έχουν καμία σημασία αυτά τα δημοσιεύματα, οπότε δεν υπάρχει λόγος να δραματοποιούμε καταστάσεις».

Για τις αντιδράσεις των οπαδών, οι οποίοι έχουν βάλει στο στόχαστρο τον Ζοσέ Μουρίνιο δήλωσε:

«Ο κόσμος μπορεί να διαμαρτύρεται όσο θέλει και εμείς πρέπει να το σεβαστούμε αυτό. Για μένα είναι ξεκάθαρο πως ο Μουρίνιο θέλει το καλύτερο για την ομάδα και θα την υπερασπιστεί μέχρι θανάτου. Όλοι όσοι δουλεύουμε μαζί του το γνωρίζουμε αυτό, αλλά και πάλι πρέπει να σεβαστείς τη γνώμη των οπαδών. Προσωπικά τον θεωρώ τον καλύτερο προπονητή παγκοσμίως, που έχει «τόνους» εμπειρίας και έχει κερδίσει ό,τι υπάρχει».

Τέλος, ο Ρονάλντο αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα που τον θέλουν να εμπλέκεται σε κάθε ίντριγκα, ενώ τόνισε πως σκοπεύει προς το παρόν να παραμείνει στην ομάδα της ισπανικής πρωτεύουσας.

«Δεν ξέρω γιατί με εμπλέκουν με αψιμαχίες. Το ίδιο αναρωτιέμαι και εγώ. Ο κόσμος που με ξέρει και που έχει παίξει μαζί μου, γνωρίζει τι άνθρωπος είμαι. Αυτοί που δεν με ξέρουν μπορούν να σκεφτούν και να πουν ό,τι θέλουν. Μπορώ να σεβαστώ αυτούς που με κατακρίνουν, γιατί ξέρω πως έχουν διαμορφώσει τη λάθος εντύπωση για μένα. Όσον αφορά το μέλλον μου θα περιμένω να λήξει το συμβόλαιό μου με τη Ρεάλ. Έχω υπάρξει πολύ ξεκάθαρος σχετικά με αυτό. Όταν συμβεί αυτό θα δούμε τι θα γίνει».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ατλέτικο Μαδρίτης- Πέθανε ο μακροβιότερος αρχηγός της, Ενρίκε Κολάρ, στα 91 του

Επέστρεψε στις προπονήσεις της Μπαρτσελόνα ο Αραούχο - Το πρώτο βήμα μετά τη μάχη για την ψυχική του υγεία!

Η Ρεάλ Μαδρίτης μπαίνει στο κόλπο για Σλότερμπεκ – Στα 70 εκατ. ευρώ οι απαιτήσεις της Ντόρτμουντ

Λαμίν Γιαμάλ: «Δεν θέλω να συγκρίνω τον εαυτό μου με κανέναν, θέλω να χτίσω τη δική μου πορεία»

Νικητής στα Globe Soccer Awards για τον παίκτη του 2025 στη La Liga ο Ραφίνια - Σάρωσε τα βραβεία η Μπαρτσελόνα!

Ονειρεύεται Βιτίνια αν αποχωρήσει ο Βινίσιους η Ρεάλ Μαδρίτης

Στηρίζει Αλόνσο ο Λούκας Βάθκεθ: «Έδειξε στη Λεβερκούζεν ότι είναι σπουδαίος, θα το αποδείξει και στη Ρεάλ»

Νέο χειρουργείο για Ίσκο, χάνει και ΠΑΟΚ

Τραγωδία στη Βαλένθια: Σκοτώθηκαν ο προπονητής της ομάδας γυναικών με τα τρία παιδιά του σε ναυτικό δυστύχημα!

«Εξετάζει την περίπτωση του Κουλιεράκη η Μπαρτσελόνα»