Δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα οι διαπραγματεύσεις της Μπαρτσελόνα με τον Βίκτορ Βαλντές για την ανανέωση του συμβολαίου του, όπως δήλωσε ο Άντονι Θουμπιθαρέτα.

Επίσης, ο αθλητικός διευθυντής των «μπλαουγκράνα» εξέφρασε την ελπίδα αυτό να συμβεί σύντομα και χαρακτήρισε δύσκολη την εξεύρεση ενός τερματοφύλακα που ενδεχομένως να καλύψει ενδεχόμενη αποχώρηση του διεθνούς πορτιέρο.

«Είπα ότι ο Βίκτορ Βαλντές δεν θέλει να φύγει. Δεν θέλω να δώσω περισσότερες πληροφορίες. Θα ήθελα να σας πω κάτι… Οι διαπραγματεύσεις δεν θα αποτελέσουν τροφή για τον Τύπο», ανέφερε αρχικά ο παράγοντας του καταλανικού συλλόγου και πρόσθεσε:

«Εμείς δεν θα καθίσουμε να μιλήσουμε προς το παρόν για κάποια ανανέωση, αλλά έχουμε ασχοληθεί με κάποια θέματα και συζητάμε γενικώς».

Καταλήγοντας, ο παλαίμαχος γκολκίπερ δήλωσε: «Θα ασχοληθούμε με αυτή την υπόθεση, όταν βρούμε είναι η κατάλληλη στιγμή. Ελπίζω να είναι σύντομα. Αγαπάμε τον Βαλντές και θέλουμε να μείνει. Η εύρεση ενός τερματοφύλακα για αυτή την ομάδα είναι δύσκολο, αφού έχουμε τον Βίκτορ εδώ».

Σταύρος Καλογεράκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube