Πολύ δύσκολα είναι τα πράγματα για την ΑΕΚ, σύμφωνα με τον Μίμη Παπαϊωάννου και τα όσα δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο μεγάλος άσος της «Ένωσης» βρέθηκε φυσικά στην κοπή της πίτας των παλαιμάχων και μετά το τέλος της, είπε χαρακτηριστικά:

«Είναι από τις καλύτερες εκδηλώσεις που έγιναν αυτά τα 100-200 χρόνια που βρίσκομαι εδώ (γέλια)… Και μόνο που είχε όρθιους σήμερα, αυτό τα λέει όλα. Διότι απ’ότι φαίνεται, πολλοί είναι αυτοί που αγαπούν την ΑΕΚ και όλοι περιμένουν κάτι από μας, διότι τα πράγματα είναι δύσκολα.

Δεν φτάνει η καλή εμφάνιση με την Ξάνθη, είμαστε στο χείλος του γκρεμού. Δεν θέλω να μιλήσω άλλο όμως για την ομάδα. Είναι, νομίζω, επικίνδυνο. Εγώ δεν είμαι μέλος του Συμβουλίου, εγώ είμαι ο Μίμης, αν με καλέσουν θα πάω κι εγώ στον Ιωαννίδη».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η ατάκα Έσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για το αν η Αργεντινή μπορεί να ξαναφτάσει στην κορυφή του κόσμου

Γιόβιτς on fire και δυνατές μονομαχίες με Αλεξίου - Πλάνα από την προπόνηση της ΑΕΚ

«Ο Παναθηναϊκός κατέθεσε την τελική του πρόταση στη Σάμσουνσπορ για τον Φαν Ντρόνχελεν»

Τσορμπατζόγλου: «Σανταμαρία και… δεύτερος χαφ τη νέα εβδομάδα, έρχεται κι ο Άλι – Ερωτηματικό για τον Μεϊτέ»

Καρβουνιάρης: «Καταπληκτικό το κλίμα στην ΑΕΚ - Τα δίδυμα που δοκιμάζει ο Νίκολιτς ενόψει του πρώτου φιλικού»

Αποσύρθηκε ο Βέλεθ

Τσακίρης: «Ανανεώσεις όπως του Ριμπάλτα είναι πιο σημαντικές από αυτές των ποδοσφαιριστών»

Τσανάκας: «Χτυπά πολύ ψηλά για χαφ ο Ολυμπιακός»

Δεσύλλας: «O Kρίστιανσεν, η ''δίψα'' του κόσμου και οι επόμενες κινήσεις του Παναθηναϊκού στα μεταγραφικά»

Αντύπας: «Ο Μεντιλίμπαρ θέλει να δει βελτίωση στα τελειώματα των φάσεων - Ανεβαίνει ο Πόποβιτς»

TAGS: A.E.K.