Ο προπονητής του φοβάται περισσότερο τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη, αλλά ο Ζακ Μόρλεϊ μάλλον θεωρεί τον Τζέισον Καπόνο πιο επικίνδυνο παίκτη για την Άλμπα εν όψει του αγώνα της Τετάρτης με τον Παναθηναϊκό για το Top 16.

«Τον γνωρίζω προσωπικά και χαίρομαι πολύ που θα τον έχω αντίπαλο. Θα έχει πλάκα. Είχαμε γνωριστεί σε έναν γάμο», δήλωσε ο Αμερικανός φόργουορντ της γερμανικής ομάδας και πρόσθεσε: «Ο Καπόνο έχει παίξει για πολλά χρόνια στο ΝΒΑ και ήταν εκεί ένας εξαιρετικός σουτέρ. Δεν τον έχω δει πολύ από τότε που ήρθε στην Ευρώπη, αλλά πιστεύω πως αυτός θα είναι και ο ρόλος του στον Παναθηναϊκό. Παίρνει την μπάλα και σουτάρει, είναι κάτι που μπορεί να κάνει απίστευτα καλά. Αν του δώσεις ένα μέτρο, εκτελεί κατευθείαν. Θα είναι δύσκολο το έργο για την άμυνά μας, γιατί ο Παναθηναϊκός έχει κι άλλους καλούς σουτέρ, όπως ο Μάικλ Μπράμος που κάνει μία πολύ καλή σεζόν».

Παρά τις δυσκολίες του αγώνα, ο 29χρονος άσος αισιοδοξεί για τη νίκη. «Είναι καιρός για μια γερμανική ομάδα να κερδίσει στο Top 16. Κάποια στιγμή θα γίνει κι αυτό. Δεν έχω άσχημο προαίσθημα εν όψει της Τετάρτης. Αντιμετωπίζουμε φυσικά έναν δυνατό αντίπαλο με σπουδαία ιστορία, που είναι καλύτερη ομάδα από μας, αλλά παίζουμε στην έδρα μας και θα είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι από τη στιγμή που δεν είχαμε αγώνα για το γερμανικό πρωτάθλημα», τόνισε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ζέρβας: «Κομβικό το παιχνίδι με Αστέρα, έτσι έχει η κατάσταση με τους τραυματιες»

Πετρίδης: «Τα νεότερα με Σλούκα και Ναν ενόψει Φενέρ - Βγαίνει εκτός κάδρου για Χέιζ Ντέιβις ο Παναθηναϊκός»

Ευρωλίγκα: Την Τρίτη (10/02) ξεκινά η προπώληση των εισιτηρίων του Final Four 2026

Ο φόρος τιμής στα θύματα της Θύρας 7 και η αποθέωση σε Μπαρτζώκα, Χάκετ στο κατάμεστο ΣΕΦ: Η παρακάμερα του Ολυμπιακού

Κατήγγειλε επίσημα τον Μπαρτζώκα στη Euroleague ο Παναθηναϊκός - Ετοιμάζει και άλλες νομικές κινήσεις

Με δημιουργία Φουρνιέ και τρομερό alley-oop κάρφωμα Χολ το Top 10 της αγωνιστικής στην Ευρωλίγκα

MVP της 27ης αγωνιστικής της Euroleague ο Μοντέρο

«Η Φενέρμπατσε πρότεινε 2-3 εκατ. τη σεζόν στον Χέιζ- Ντέιβις - Θέλει τα διπλά»

Ιβάνοβιτς: «Ο Ολυμπιακός είναι από τις καλύτερες ομάδες της Euroleague»

«Μια τρομερή μπασκετική παράσταση»: Το σχόλιο Ζέρβα για τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Βίρτους