Σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα το να βάζει χρήματα μεγαλομέτοχος δεν είναι είδηση. Δυστυχώς για την ΑΕΚ πρωτοπορεί και σε αυτό.

Μετά λοιπόν το Δ.Σ. που έκαναν το απόγευμα της Τρίτης (προκειμένου να συζητήσουν τη στάση που θα κρατήσουν στη Γ.Σ. της Τετάρτης) οι Supporters ανακοίνωσαν την απόφαση να θέσουν 50.000 ευρώ στη διάθεση του συλλόγου.

Φυσικά πρόκειται για ένα ποσό που μοιάζει ελάχιστο για έναν εκ των δυο βασικών μετόχων της ΠΑΕ (μαζί με τον Νίκο Νοτιά) το οποίο ωστόσο προφανώς και θ’ αποδειχθεί χρήσιμο για να καλυφθούν κάποιες από τις ανάγκες της (πιθανότατα πληρωμές στους υπαλλήλους).

Η σχετική ανακοίνωση των Supporters

«Κατόπιν ενεργειών, το προεδρείο της Supporters Club A.E, εξασφάλισε το ποσό των 50.000 ευρώ το οποίο και τίθεται στη διάθεση του προέδρου της ΠΑΕ ΑΕΚ για να καλύψει τρέχουσες ανάγκες της εταιρείας.

SUPPORTERS CLUB A.E.»
.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την 5η αγωνιστική και το 4/4 των διεκδικητών του τίτλου

ΠΑΟΚ: Εξάρθρωση ώμου για Άλι και Παβλένκα - Εξετάσεις και ο Ελουστόντο

Εντιαγέ: «Απολαμβάνω την παρουσία μου στον ΠΑΟΚ - Πιο δύσκολο το ελληνικό πρωτάθλημα από το τουρκικό»

Αθανασίου: «Ο Παναθηναϊκός είχε τον τρόπο να κάνει τη δουλειά κόντρα στην Καλαμάτα με την ατομική ποιότητα»

Αντύπας: «Οι 4 βαθμοί του Σάλιακα και ο εγκέφαλος Φρόιλερ - Έχει δουλειά ο Αλγουαθίλ στη διακοπή»

Κετσετζόγλου: «Δεύτερη φορά που μπαίνει σε εκτός έδρας ματς μετά το 10' η ΑΕΚ - Καθαρό πέναλτι του Γιόβιτς»

Λίσι: «Νίκη όχι με τον τρόπο που ήθελα, αλλά παλέψαμε όλοι μαζί» - Τι είπε για τους τραυματίες

Αντωνόπουλος: «Χάσαμε τη νίκη από ένα γκολ που χαίρεσαι να το βλέπεις - Να δω πότε η τύχη θα μας δώσει μία χαρά»

Τσορμπατζόγλου: «Θα χρειαστεί… υπερωρίες ο γιατρός του ΠΑΟΚ - Να γίνει ομάδα με σωστή νοοτροπία»

Τα highlights από τη νίκη του ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο επί του Παναιτωλικού

TAGS: A.E.K.