Τώρα παίζουν μπάλα οι… Νότιοι.

Το πρωτάθλημα της Football League 2 μπαίνει στην 10η αγωνιστική της, η οποία όμως θα έχει μία ιδιαιτερότητα, καθώς θα διεξαχθεί σε δύο… δόσεις.

Την Τετάρτη θα πραγματοποιηθούν οι αναμετρήσεις του Νότιου Ομίλου, ενώ την προσεχή Κυριακή θα αγωνιστούν οι ομάδες του Βόρειου Ομίλου.

Η 10η αγωνιστική για τον Νότιο Όμιλο ο πρωτοπόρος Παναιγιάλειος με την εξαιρετική πορεία μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, περιλαμβάνει δύσκολη έξοδο στην έδρα της Κορίνθου, που θέλει τη νίκη για να σκαρφαλώσει πιο ψηλά στην βαθμολογία.

Το ντέρμπι της αγωνιστικής διεξάγεται ανάμεσα στον Φωστήρα και τον Αχαρναϊκό στην έδρα του «φονέα». Οι γηπεδούχοι θέλουν τη νίκη, ώστε βρεθούν μόνοι τους στη δεύτερη θέση, στην οποία βρίσκονται αυτή τη στιγμή οι φιλοξενούμενοι.

Μονόδρομος η νίκη για την τελευταία της βαθμολογίας Καλαμάτα, η οποία φιλοξενείται στην Κρήτη από τον ΑΟ Χανίων.
Τετάρτη (16/1)
Φωστήρας – Αχαρναϊκός (15:00)
Κόρινθος - Παναιγιάλειος
Α.Ο. Χανιά - Καλαμάτα
Α.Ο. Γλυφάδας - Επισκοπή
Αστέρας Μαγούλας - Πανηλειακός

* Ρεπό έχει η Προοδευτική.

** Ο Ρούβας παίρνει στα χαρτιά τους τρεις βαθμούς, καθώς το παιχνίδι με τον Εθνικό Αστέρα δεν θα διεξαχθεί λόγω παραίτησης της ομάδας της Καισαριανής από το πρωτάθλημα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τέλος εποχής στον Ιωνικό: Αποχωρεί η οικογένεια Τσιριγώτη μετά από οκτώ χρόνια

Στον Πανναξιακό και τη νέα σεζόν ο Μανωλάς

H ΔΕΑΒ έκοψε το γήπεδο σε δυο φυσικά πρόσωπα για όσα έγιναν στο Πύργος - Ζάκυνθος

Προπονητής σε ομάδα έκπληξη ο Βαζέχα!

Toποθετήθηκε δημόσια ο Καλαμάρης για το ενδιαφέρον του για τον ΠΑΣ: «Μέσα στις επόμενες 15 ημέρες θα έχω πλήρη εικόνα»

Γ' Εθνική: Φιέστα για τον Απόλλωνα Καλαμαριάς - Θρίλερ στον Β' όμιλο με τριπλή ισοβαθμία και πρωταγωνίστρια τη Ζάκυνθο!

«Έσπασε» το απόλυτο του Πανθρακικού ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου

Τιμωρία της ΔΕΑΒ στην ΠΑΣ Πύργος για τα μπουκάλια, τον τραυματισμό παίκτη στο κεφάλι και τη διακοπή!

Γ' Εθνική: Στη Super League 2 ο Απόλλων Καλαμαριάς - Το θρίλερ για την άνοδο συνεχίζεται στο Β' Όμιλο

Άνοδος για Πανθρακικό, «ζωντανοί» Απόλλων Καλαμαριάς και Άρης Πετρούπολης - Παραμένει ουραγός ο Εθνικός!