Ο ομογενής επιχειρηματίας ξεκαθαρίζει πως ναι μεν το θέμα του χρόνου είναι σημαντικό, όμως ο ίδιος θέλει να δει πώς θα διαμορφωθεί το πολιτικό σκηνικό πριν προχωρήσει σε κινήσεις που θα επηρεάσουν και το «Δικέφαλο του Βορρά».

Σύμφωνα με όσα λέει ο κ. Σαββίδης, πολλά θα εξαρτηθούν από τις εξελίξεις σε επίπεδο συνεργασίας Ελλάδας-Ρωσίας, ενώ σε ό,τι αφορά το μεταγραφικό παζάρι, όπως τονίζει, σχεδιάζει να έχει ενεργό συμμετοχή.

«Το βασικό είναι να μη χαθεί χρόνος. Είναι απαραίτητο να συγκεντρωθούν όλες οι δυνάμεις για να ληφθεί ορθή απόφαση. Σε ό,τι αφορά εμένα προσωπικά, θα καταβάλλω κάθε προσπάθεια ώστε να υπάρξει συνάντηση υψηλού επιπέδου μεταξύ ελληνικής και ρωσικής ηγεσίας. Όπως και πριν, είμαι πεπεισμένος ότι η Ρωσία δεν θα μείνει αμέτοχη από τα τεκταινόμενα στην Ελλάδα, αυτό που είναι απαραίτητο είναι μια στρατηγική εταιρική σχέση ανάμεσά μας. Συνεχώς εμπλέκομαι και προσωπικά στην ίδια τη διαδικασία των συνομιλιών και κάνω το παν, που εξαρτάται από εμένα, για την υποστήριξη της ιστορικής μου πατρίδας, της Ελλάδας. Από την άλλη, παραδέχεται για τις μεταγραφές: «Σχεδιάζω να έχω ενεργό συμμετοχή στη διαμόρφωση της ομάδας και τη στρατηγική της. Είναι κατανοητό ότι η απόκτηση παικτών δεν μπορεί να γίνει χωρίς την έγκρισή μου. Είναι φυσικό ότι τη διαχείριση θα την έχουν οι ειδικοί. Τρέφω συμπάθεια προς τον πρόεδρο της ομάδας και είμαι πεπεισμένος ότι θα μπορέσουμε να δουλέψουμε καλά μαζί», τονίζει ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λεβαδειακός: Έγραψε αρνητική ιστορία – Έξι αγωνιστικές χωρίς γκολ

Ο Ρέτσος έκρινε το ντέρμπι, ο Φορτούνης μπήκε στην ιστορία

Ρέτσος: «Δείξαμε ότι το θέλαμε περισσότερο - Το χρειαζόμουν αυτό το γκολ»

Αλγουαθίλ: «Δίκαια φτάσαμε στη νίκη - Αφού αποβλήθηκε ο Σάλιακας, έπρεπε να γίνει το ίδιο και με τον Αντίνο»

Όλα τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού στο Καραϊσκάκη

Βιντεοκλήση Μαρινάκη με Ρέτσο στα αποδυτήρια: «Κερδίσατε και τον Παναθηναϊκό και τον διαιτητή»

Νίστρουπ: «Ηλίθια ήττα, μεγάλη απογοήτευση - Ξεχνάμε τις 5 πρώτες αγωνιστικές, θα ξεχάσουμε και αυτό το ματς»

Φαν Ντρόνγκελεν: «Χάσαμε πολλές μονομαχίες, πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι»

Κάνγκουα: «Δεν παίξαμε καλά, είναι κάτι που βαραίνει τους πάντες - Θα δουλέψουμε και θα επανέλθουμε»

Ρέτσος: «Ήταν μεγάλη νίκη για την ομάδα, τη χρειαζόμασταν - Μου είχε πει ο Σάλιακας ότι δεν θα βάλω κεφαλιά, αλλά σουτ»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.