Ο τεχνικός της Βέροιας τόνισε πως οι αποφάσεις του ρέφερι αποτέλεσαν «τροχοπέδη» στις προσπάθειες των παικτών του και έμεινε ικανοποιημένος από τα νέα παιδιά που χρησιμοποίησε, ώστε να ξεκουράσει τους βασικούς για τον αγώνα της ερχόμενης Δευτέρας κόντρα στον Λεβαδειακό.

Αναλυτικά: «Στο σημερινό ματς, επιλέξαμε, λόγω του σημαντικού αγώνα που δίνουμε την Δευτέρα με τον Λεβαδειακό, να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν έπαιξαν πολύ μέχρι τώρα, κρατώντας εκτός κάποιους ποδοσφαιριστές που αντιμετώπιζαν μικροτραυματισμούς. Κάποια από τα παιδιά έδειξαν σήμερα ότι μπορούν να μας βοηθήσουν.

Η πρόκριση θα κριθεί στον επαναληπτικό της Ξάνθης. Στο σημερινό παιχνίδι, είχαμε καλή απόδοση και, βάση των ευκαιριών, δικαιούμασταν μεγαλύτερο σκορ. Οι λάθος εκτιμήσεις του διαιτητή, όμως, αποτέλεσαν "τροχοπέδη" στις προσπάθειές μας».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ανακοινώθηκε η 4η αγωνιστική του Superbet Κυπέλλου Ελλάδας - Τότε είναι το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Η αποθέωση στον Μάνταλο και η όμορφη στιγμή με Μπαλαμώτη: Η παρακάμερα της ΑΕΚ από την 8άρα με Πανσερραϊκό

Μάνταλος: «Είναι τιμή να φωνάζει ο κόσμος το όνομά μου - Τα χάλασε όλα ο τραυματισμός του Βάργκα»

Το «one man show» του Μάνταλου και η 8άρα της ΑΕΚ: Τα highlights από το πάρτι απέναντι στον Πανσερραϊκό

Νίκολιτς: «Ο Βάργκα δεν θα παίξει με Βόλο, ελπίζω να μη μείνει έξω για πολύ - Το μεγάλο όπλο μας είναι η ενότητα»

Ο Νίκολιτς επιβεβαίωσε την πρόθεση της ΑΕΚ να ζητήσει αναβολή του αγώνα με τον Ατρόμητο

Εκνευρισμένος ο Νίκολιτς στο γκολ του Πανσερραϊκού, παρά την οκτάρα της ΑΕΚ

Τσακίρης: «Το σόου του Μάνταλου, η πεντάδα των μικρών και ο τραυματισμός του Βάργκα που τον θέτει εκτός με Βόλο»

Ο Πανσερραϊκός γνώρισε τη βαρύτερη ήττα της ιστορίας του - Σε μαύρο φόντο το σήμα του συλλόγου στα social media!

Ο Βίντα παρέδωσε το περιβραχιόνιο στον Μπαλαμώτη!

TAGS: Βέροια