Από το βράδυ της Παρασκευής φαινόταν ότι Λεονάρντο Ζαρντίμ μετρούσε ώρες στον πάγκο του Ολυμπιακού και ότι η λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών ήταν θέμα τυπικό.

Έτσι και έγινε. Οι συζητήσεις συνεχίστηκαν το πρωί του Σαββάτου και ολοκληρώθηκαν το μεσημέρι με την ανακοίνωση του διαζυγίου να έρχεται λίγο πριν τις 5 το απόγευμα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός μετά από 7 μήνες αποτελεί οριστικά παρελθόν από τους ερυθρόλευκους.

Στον πάγκο για την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα θα κάτσει ο Αντώνης Νικοπολίδης με την αναζήτηση για νέο τεχνικό να έχει ήδη ξεκινήσει.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

H ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Λεονάρντο Ζαρντίμ και τον ευχαριστεί για την μέχρι σήμερα προσφορά του στον Σύλλογο.

Στον αυριανό αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, στον πάγκο της ομάδας μας θα βρίσκεται ο Αντώνης Νικοπολίδης.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κετσετζόγλου: «Η ΑΕΚ είναι έτοιμη-Πολύ σύντομα εξελίξεις για τον αντικαταστάτη του Πινέδα»

Κετσετζόγλου: «Πάει στη Μοντερέι ο Πινέδα-Υπάρχει πλάνο για αντικατάσταση στην ΑΕΚ»

Οριστικό: Στη Μοντερέι ο Πινέδα! Πληρώνει τα 8 εκατ. ευρώ στην ΑΕΚ

Ολυμπιακός: Ανακοινώνεται και πιάνει δουλειά ο Ρόκα, εξελίξεις με Σάλιακα και Όσο

Μεξικανικά ΜΜΕ: «Περνά ιατρικά ο Πινέδα και υπογράφει για τρία χρόνια με Μοντερέι»

Ολυμπιακός-Φορτούνα Σιτάρντ: Τρίτο φιλικό τεστ επί ολλανδικού εδάφους για τους «ερυθρόλευκους»

Μέρλο: «Πλήρης συμφωνία όλων των πλευρών για τη μεταγραφή Πινέδα από την ΑΕΚ στη Μοντερέι»

Σπανός: «Το ελληνικό ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια έχει κάνει σοβαρά βήματα προόδου»

Όλα τα βραβεία που δόθηκαν στην κλήρωση της Stoiximan Super League

Γκαγκάτσης: «Μεγάλο στοίχημα η διαιτησία και οι νεαροί Έλληνες - ΕΠΟ και Λίγκα συνεχίζουν με αγαστή συνεργασία»