Οι Θεσσαλονικείς αφήνουν σαφείς αιχμές για τον βοηθό Μπαλτά και τον μη καταλογισμό οφσάιντ στην φάση της επίτευξης του τέρματος του Αντώνη Πετρόπουλου, αλλά αφιερώνει και ένα αρκετά μεγάλο κομμάτι, στην απόφαση του Κάκου, ν’ αποβάλλει με δεύτερη κίτρινη τον Αγκάνθο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΜΟΝΟ ο επόπτης Μπαλτάς δεν είδε ότι ο ποδοσφαιριστής της Α.Ε.Κ. βρισκόταν σε καθαρή θέση οφ-σάιντ κατοχυρώνοντας ένα γκολ στην τελευταία φάση του αγώνα, το οποίο σε καμία περίπτωση δεν έπρεπε να μετρήσει, στερώντας από τον ΑΡΗ μια πέρα ως πέρα δίκαιη νίκη.

Μέχρι και ο προπονητής των φιλοξενουμένων κ. Λίνεν τον… εξέθεσε στη συνέντευξη Τύπου, παραδεχόμενος το αυτονόητο.

Και, δυστυχώς, δεν είναι η πρώτη φορά. Και πριν από μια εβδομάδα στο Ηράκλειο τα ίδια έγιναν. Και όχι μόνο τότε…

Φτάνει πια…

Κύριοι, τα ψέματα τελείωσαν. Ο ΑΡΗΣ έχει μεγάλη Ιστορία και έναν τεράστιο Λαό. Το μόνο που ζητάει είναι ΣΕΒΑΣΜΟΣ.

Όποιος δεν τον σέβεται θα τον βρει μπροστά του…

Υ.Γ. Κύριε Κάκο, το ποδόσφαιρο είναι και κοινωνικό φαινόμενο και θα πρέπει –πάνω απ’ όλα- να σεβόμαστε την μνήμη των νεκρών, ιδίως όταν πρόκειται για νεαρά παιδιά. Όπως ο ίδιος διαπιστώσατε, ο κόσμος αλλά και οι ομάδες, απέδωσαν αυτήν την τιμή με το ενός λεπτού σιγή, τα μαύρα περιβραχιόνια, τα χιλιάδες κεράκια που άναψαν στις κερκίδες και την κατάθεση των στεφανιών στο μνημείο της Θύρας 3 για τον αδόκητο χαμό του αθλητή του ΑΡΗ»

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λέτο: «Κυριόπουλος και Πολυκράτης άρπαξαν την ευκαιρία τους κι έδειξαν τι μπορούν να κάνουν»

Δεσύλλας: «Η επιστροφή του Κάνγκουα στην 11άδα και η θέση που διεκδικεί ο Λιβάι»

O Mατσάρι δεν πήγε στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από την Kifisia Tutu Deals, γιατί του... έκλεισε η φωνή!

Νίκολιτς: «Μας γεμίζει περηφάνια το ρεκόρ, είμαστε σε υψηλότερο επίπεδο φέτος - Ασύγκρτικα καλύτερος στα δεξιά ο Κοϊτά»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για την πεντάρα της ΑΕΚ στον Παναιτωλικό

Τσανάκας: «Τι θέλει να δει κόντρα στην Καλαμάτα ο Ιμανόλ»

Χωρίς Μήτογλου και Ούρονεν η αποστολή του Ατρομήτου για Άρη

Από πάρτι σε πάρτι στη Νέα Φιλαλφεια: Τα highlights της πεντάρας της ΑΕΚ επί του Παναιτωλικού

Νίκολιτς: «Οι παίκτες έπαιξαν εξαιρετικά, μέχρι το 15ο λεπτό θα μπορούσαμε πολύ άνετα να έχουμε σκοράρει 4 γκολ»

Κετσετζόγλου: «Το 17-0 στη Νέα Φιλαδέλφεια και ο κορυφαίος Κοϊτά για την ΑΕΚ»

TAGS: Άρης