Παρά το γεγονός ότι η ΑΕΚ δεν πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνισή στο χθεσινό παιχνίδι με τον Άρη, η ήττα δεν θα ήταν ένα αποτέλεσμα δίκαιο για την ομάδα του, όπως επεσήμανε ο Έβαλντ Λίνεν.

Αυτό τόνισε ο προπονητής της Ένωσης σε ομιλία του προς τους παίκτες της ομάδας σήμερα στα Σπάτα…

«Δεν παίξαμε όπως με την Ξάνθη, αλλά δεν αξίζαμε και να χάσουμε. Κάναμε λάθη, δεν είχαμε συγκέντρωση, πήραμε όμως το βαθμό», τόνισε ο Γερμανός τεχνικός ο οποίος συνέχισε:

«Ο διαιτητής ήταν πολύ κακός. Αν χάναμε θα φωνάζαμε εμείς για τη διαιτησία, τώρα φωνάζουν αυτοί. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Πρέπει να ηρεμήσουμε από αυτό το παιχνίδι».

Τέλος ο Λίνεν αναφέρθηκε στη συνέχεια των υποχρεώσεων της ομάδας, λέγοντας: «Έχουμε δύσκολα παιχνίδια στη συνέχεια, δύο ματς στην έδρα μας που πρέπει να κερδίσουμε. Χρειαζόμαστε κι άλλους βαθμούς».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Χωρίς Λουσέ και Χατζηδιάκο ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναθηναϊκο - Αναλυτικά η αποστολή

Πρόταση του ΠΑΟΚ για τον βασικό τερματοφύλακα της Γιαγκελόνια

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός έπαιξε με τη φωτιά με Ατρόμητο και Αστέρα, πρέπει να προσέξει σήμερα για να μην καεί»

Αθανασίου: «Το πρώτο δυνατό τεστ για τον Παναθηναϊκό κόντρα στον ΠΑΟΚ - Οι σκέψεις Νίστρουπ για 11άδα»

Τσακίρης: «Ο Νίκολιτς έχει σημαδέψει το παιχνίδι με τον Άρη για να τσεκάρει τη νοοτροπία των παικτών του»

Ροντινέι: «Φεύγω… κουρασμένο να κερδίζω κάθε χρόνο τίτλους»

Συγκινητικός Ρέτσος για Μουζακίτη: «Μία τεράστια ευκαιρία που πραγματικά αξίζεις»

Προσγειώθηκε στη Θεσσαλονίκη για χάρη του ΠΑΟΚ ο Ντιέγκο Κόστα!

ΑΕΚ-Άρης: Οι πρωταθλητές ψάχνουν αντίδραση απέναντι στους φορμαρισμένους Θεσσαλονικείς

Μετά το Μεξικό και στην Κολομβία θα είναι τηλεοπτικά τα ματς του Ολυμπιακού!

TAGS: A.E.K.