Ορατό το ενδεχόμενο να επιστρέψει στα ελληνικά γήπεδα είναι για τον Φώτη Παπουλή. Ο Έλληνας μέσος αγωνίζεται με την φανέλα του Απόλλωνα Λεμεσού και σύμφωνα με δημοσιεύματα, υπάρχει συζήτηση ανάμεσα στην ομάδα της Κύπρου και τον Ατρόμητο για ανταλλαγή ανάμεσα σε αυτόν και τον Ντένις Επστάιν.

Ο Γερμανός δεν κάνει και την καλύτερη δυνατή σεζόν με τους «κυανόλευκους» τη φετινή χρονιά και από την άλλη πλευρά ο Παπουλής θα ήθελε να επιστρέψει, ειδικότερα σε μια ομάδα που έχει τον Νίκο Αναστόπουλο προπονητή.

Ο πρώην επιθετικός του ΟΦΗ, έχει ξανασυνεργαστεί στο παρελθόν με τον «μουστάκια» και δεν αποκλείεται αυτό να γίνει και στο μέλλον. Όλα αυτά παραμένουν σε επίπεδο δημοσιευμάτων και αν κάτι τέτοιο ευσταθεί, θα φανεί τις επόμενες ημέρες.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Στην ΑΕΚ είναι αποκλειστικά συγκεντρωμένοι στον Άρη - Η πρώτη εκτίμηση για 11αδα»

Νικολακόπουλος: «Πονάει ο Ποντένσε και ο Ολυμπιακός…»

Αθανασίου: «Μπήκε μια βάση συζήτησης για Αντίνο, κρίσιμη επαφή σήμερα - Σημαντικά τα δύο επόμενα ματς του Παναθηναϊκού»

Επιβεβαίωσε την αλλαγή έδρας στο Παναθηναϊκός-Πανσερραϊκός και η Λίγκα

Τσορμπατζόγλου: «Θέλει υπομονή του Ντρκούσιτς στον ΠΑΟΚ – Το ροτέισον του Λουτσέσκου ενόψει Αγρινίου»

Κετσετζόγλου: «Δεν απασχολούν μεταγραφικά όσα ονόματα έχουν γραφεί για τη θέση του μέσου»

Δεσύλλας: «Κερδισμένος ο Παναθηναϊκός με Τετέ - Νέος κύκλος διαπραγματεύσεων με Γοδόι Κρουζ για Αντίνο»

Σταματέλος: «Όσα λένε οι Βραζιλιάνοι για Κουϊαμπάνο, ο Μπρούνο και η μεταγραφική συνέχεια στον Ολυμπιακό»

Με Βάργκα σε φουλ ρυθμούς η ΑΕΚ, επιστροφές και ερωτηματικά ενόψει Άρη

«Ανεβάζει την προσφορά για Αντίνο ο Παναθηναϊκός, θέλει να τιμήσει τη συμφωνία με Ρίβερ η Γοδόι Κρουζ»