Ο Έργκους Κάτσε συναντήθηκε με τον ομοσπονδιακό τεχνικός της Εθνικής Αλβανίας, Τζιοβάνι ντε Μπιάζι και τον Αλμπάν Μπούσι για να μιλήσουν για το ενδεχόμενο να φορέσει ο νεαρός άσος του ΠΑΟΚ τη φανέλα με εθνόσημο της Αλβανίας. Όμως, ο Κάτσε δεν θέλησε να δώσει οριστική απάντηση.

Μιλώντας στην Sportday, ο Έργκους Κάτσε είπε, «Πρώτα θα πάρω το ελληνικό διαβατήριο και μετά θα αποφασίσω σε ποια εθνική θα αγωνιστώ. Δεν θα παίξω στο φιλικό της Αλβανίας με τη Γεωργία, που κλήθηκα».

Το πρέσινγκ των Αλβανών στον Κάτσε είναι ασφυκτικό αλλά ο μέσος του «Δικεφάλου του Βορρά» δεν έχει ενδώσει ακόμα κι όλα δείχνουν πως ο Κάτσε θα επιλέξει τελικά να φορέσει τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδος.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Το ξεκάθαρο μήνυμα Γρηγορίου στους παίκτες για θέση στην ενδεκάδα

ΠΑΟΚ: Τεστ με Λεβαδειακό στη διακοπή και αντίστροφη μέτρηση για Ντεσπόντοφ

Ολυμπιακός: Η απαίτηση Αλγκουαθίλ από τα χαφ, η δουλειά του Μπέιλι και τα μεταγραφικά δεδομένα

Αντιπρόεδρος ΠΑΕ Καλαμάτας: «Με διαβεβαίωσαν ότι τον Νοέμβριο θα είμαστε σε κατάσταση να αγωνιστούμε στη έδρα μας»

Εκτός προπόνησης Μορόν, Καντεβέρε στον Άρη

Τσορμπατζόγλου: «Δεν πρόκειται να προχωρήσει σε απόκτηση παίκτη ο ΠΑΟΚ - Ο Κώστογλου είναι ένας ένας μικρός Ζίβκοβιτς»

Δεσύλλας: «Λείπουν 14 διεθνείς, αλλά ο Νίστρουπ έχει αρκετούς βασικούς για δουλειά»

Τσακίρης: «Προλαβαίνει την επιστροφή ο Ρότα, ερωτηματικό ο Στρακόσα - Δύσκολο να βρεθούν έξτρα εισιτήρια για Λονδίνο»

Τσανάκας: «Οι νέοι που έχουν ξεχωρίσει και αυτοί από τους οποίους περιμένει περισσότερα ο Ολυμπιακός»

Πρόεδρος της Επιτροπής Διοίκησης του Καυτανζογλείου: «Το γήπεδο είναι έτοιμο»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.