Μετά από πρόσκληση του ιδιοκτήτη του εστιατορίου, «Λαδόχαρτο», στη Νέα Φιλαδέλφεια, σύσσωμη η «οικογένεια» της ΑΕΚ έδωσε το «παρών», όπου γευμάτισε.

Ο Έβαλντ Λίνεν κάθισε σε ένα τραπέζι μαζί με τους συνεργάτες του, ενώ τα υπόλοιπα μέλη της «Ένωσης» χωρίστηκαν σε πέντε τραπέζια.

Μετά από περίπου μιάμιση ώρα και ενώ ευχαριστήθηκαν το φαγητό μέσα σε πολύ ωραίο κλίμα, άπαντες αποχώρησαν από το εστιατόριο.

Μοναδικός απών από την εκδήλωση ήταν ο Κορδέρο, καθώς είχε πάρει σχετική άδεια, λόγω προσωπικών λόγων.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αντιπρόεδρος ΠΑΕ Καλαμάτας: «Με διαβεβαίωσαν ότι τον Νοέμβριο θα είμαστε σε κατάσταση να αγωνιστούμε στη έδρα μας»

Εκτός προπόνησης Μορόν, Καντεβέρε στον Άρη

Τσορμπατζόγλου: «Δεν πρόκειται να προχωρήσει σε απόκτηση παίκτη ο ΠΑΟΚ - Ο Κώστογλου είναι ένας ένας μικρός Ζίβκοβιτς»

Δεσύλλας: «Λείπουν 14 διεθνείς, αλλά ο Νίστρουπ έχει αρκετούς βασικούς για δουλειά»

Τσακίρης: «Προλαβαίνει την επιστροφή ο Ρότα, ερωτηματικό ο Στρακόσα - Δύσκολο να βρεθούν έξτρα εισιτήρια για Λονδίνο»

Τσανάκας: «Οι νέοι που έχουν ξεχωρίσει και αυτοί από τους οποίους περιμένει περισσότερα ο Ολυμπιακός»

Πρόεδρος της Επιτροπής Διοίκησης του Καυτανζογλείου: «Το γήπεδο είναι έτοιμο»

Η αφοσίωση στον Ολυμπιακό, ο αγαπημένος του παίκτης και ο Spiderman: Ο Αρμάντο Γκονζάλες… αποκαλύπτεται

Το κάλεσμα της ΑΕΚ στον κόσμο της: «Κάνε το δικό σου 90λεπτο»

Νίκολιτς: «Αδιανόητα ωραία η ατμόσφαιρα στη Ν. Φιλαδέλφεια» - Το περιστατικό με τη γιαγιά και το… καπνογόνο!

TAGS: A.E.K.