Ούτε την Πέμπτη ακολούθησε το πρόγραμμα προετοιμασίας του Παναθηναϊκού ο Γιόνας Ματσιούλις. Ο Λιθουανός φόργουορντ που ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στη μέση τις τελευταίες ημέρες, προτιμήθηκε να μην προπονηθεί, ωστόσο δεν φαίνεται να τίθεται θέμα συμμετοχής του στο παιχνίδι των «πράσινων» κόντρα στην Ρεάλ στο ΟΑΚΑ (Παρασκευή 25/1, 21:00).

Αν και θα χρειαστεί να κάνει ένεση, ο παίκτης του «τριφυλλιού» θα δώσει το «παρών» στο σημαντικό ματς με τους Μαδριλένους για την πέμπτη αγωνιστική του Top 16 της Euroleague.

Ο Ματσιούλις είναι και ο μοναδικός «πονοκέφαλος» του Αργύρη Πεδουλάκη καθώς όλοι οι υπόλοιποι παίκτες του –συμπεριλαμβανομένου και του Δημήτρη Διαμαντίδη- προπονήθηκαν κανονικά και θα βρίσκονται στη διάθεσή του.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η Ρεάλ υπέγραψε για δέκα χρόνια στην EuroLeague

«Πίσω στην ομάδα που έχτισε μια δυναστεία» - Η ανάρτηση της Euroleague για Ομπράντοβιτς και Παναθηναϊκό

Το πιο επιτυχημένο «αιώνιο» δίδυμο προπονητών: Ομπράντοβιτς και Μπαρτζώκας με τα περισσότερα βραβεία Coach of the Year!

GM Φενέρμπαχτσε: «Εμείς και η Εφές ζητήσαμε να μπει η Μπεσίκτας στην EuroLeague»

Ευρωλίγκα για Ομπράντοβιτς: «Επιστρέφει στον Παναθηναϊκό, όπου έχτισε δυναστεία και σήκωσε αμέτρητα τρόπαια»

Η Euroleague θυμήθηκε το σπουδαίο buzzer beater του Γκριγκόνις κόντρα στη Μονακό!

AS: «Η Ρεάλ Μαδρίτης πρέπει να υπογράψει το 10ετές συμβόλαιό της μέχρι τις 30 Ιουνίου»

Ευρωλίγκα: Σκέψεις για διεξαγωγή με μια ομάδα λιγότερη του χρόνου

«Στο EuroCup η Μονακό, τη θέση της στην Ευρωλίγκα παίρνει η Μπεσίκτας»!

«Να σηκώνεσαι κάθε φορά που πέφτεις»: Το βίντεο του Ολυμπιακού από τους πανηγυρισμούς για την Ευρωλίγκα!