Δίκαιο χαρακτήρισε το ισόπαλο αποτέλεσμα , στο παιχνίδι της Ρόμα με τον Ολυμπιακό ο Φραντσέσκο Τότι. Ο άσος της Ρόμα, παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «Πρωταθλητής» και δεν έκρυψε ότι στην διάρκεια του αγώνα αγχώθηκε για την τελική έκβαση του ματς.

Ο 30χρονος μέσος , που αρχικά έχασε πέναλτι και στη συνέχεια πέτυχε το τέρμα της ισοφάρισης δήλωσε: «Θα ήμουν ψεύτης αν έλεγα ότι δεν τρόμαξα με τον Ολυμπιακό στο πρώτο ημίχρονο και πραγματικά μας έφερε σε πολύ δύσκολη θέση, με το καλό του παιχνίδι και εμάς μακριά από τον καλό μας εαυτό. Τρόμαξα πολύ κάποια στιγμή, όταν ακόμα και στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, δεν μπορούσαμε να αντιδράσουμε. Μπορεί να έχουμε περάσει ουσιαστικά στον επόμενο γύρο του Champions League , αλλά θέλαμε τη νίκη για να αποδείξουμε ότι ξεπεράσαμε τα άσχημα αποτελέσματα και βρίσκουμε τον καλό μας εαυτό. Ο Ολυμπιακός , όμως ήταν πολύ καλός και αυτό φάνηκε μέσα στο γήπεδο».

Αναφερόμενος στον Αντώνη Νικοπολίδη που τον νίκησε από τα έντεκα βήματα , αλλά και το τελικό αποτέλεσμα τόνισε:«Ο Νικοπολίδης είναι πολύ μεγάλος τερματοφύλακας και το ξέρουμε αυτό. Ήταν μια άσχημη στιγμή για μένα , γιατί αν είχα σκοράρει θα άλλαζε η μορφή του αγώνα και θα είχαμε χρόνο να ηρεμήσουμε και να αντιδράσουμε καλύτερα στη συνέχεια. Όμως , τι να κάνουμε , στο ποδόσφαιρο όλα είναι μέσα. Και κάποιες κακές στιγμές , όπως αυτή του πέναλτι. Θα μπορούσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι , αλλά νομίζω ότι τελικά το αποτέλεσμα είναι δίκαιο , γιατί και ο Ολυμπιακός έδειξε ένα διαφορετικό πρόσωπο από αυτό του πρώτου αγώνα στο γήπεδο «Καραισκάκη» και στάθηκε πολύ καλά μέσα στο γήπεδο».

Τέλος για τη συνέχεια στο θεσμό και τον στόχο στο παιχνίδι με τη Βαλένθια δήλωσε:
«Στο παιχνίδι με τη Βαλένθια μέσα στο «Ολίμπικο» θα παιχτεί η πρώτη θέση του ομίλου και πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και να την κατακτήσουμε , αν και όλα τα παιχνίδια στο Champions League έχουν τις δυσκολίες τους».

Επιμέλεια: Βαγγέλης Νερατζιάς

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube