Η Τότεναμ ετοιμάζεται να προκαλέσει αίσθηση στην ποδοσφαιρική Ευρώπη με την προσπάθεια της να φέρει στο Γουάιτ Χαρτ Λέιν τρία μέλη της Εθνικής Ολλανδίας!

Ο Ολλανδός προπονητής των «Πετεινών» Μάρτιν Γιόλ έχει βάλει στο μεταγραφικό του στόχαστρο τους συμπατριώτες του Μάρτιν Φαν Μπόμελ της Αϊντχόφεν και Γουέσλι Σνάιντερ, Ράφαελ Φαν Ντερ Φάαρτ του Άγιαξ.

«Μας έχει γοητεύσει ο Φαν Μπόμελ» δήλωσε ο Γιόλ. «Είναι ένας μέσος που θα ταίριαζε στην ομάδα γιατί παίζουμε 4-4-2 με δύο κεντρικούς μέσους. Πρόκειται για έναν πλήρη μέσο που βλέπει γήπεδο, είναι δυναμικός και πασάρει καλά. Ο Σνάιντερ είναι ένας αυθεντικός ποδοσφαιριστής. Χρησιμοποιεί εξίσου καλά και τα δύο πόδια και είναι επίσης εξαιρετικός πασέρ. Σ’ένα 4-5-1 ο Φαν Ντερ Φάαρτ, ως δεύτερος κυνηγός, και ο Σνάιντερ θα απέδιδαν καλά, ενώ ο Φαν Μπόμελ μπορεί να παίξει σε πολλές θέσεις.»


Επιμέλεια:Παναγιώτης Χαμαργιάς

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube