Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έδωσε ρεπό την Κυριακή στους παίκτες του, αφού ακολουθει δύσκολη συνέχεια, τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στην Ευρωλίγκα και θα πρέπει να υπάρχει μια «ανάσα» για τους πρωταθλητές, ενόψει όλων των επερχόμενων αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Οι «πράσινοι» θα ταξιδέψουν το μεσημέρι της Τρίτης για την Σλοβενία για τον αγώνα κόντρα στην Ολύμπια Λιουμπλιάνα, ενώ την Πέμπτη έχει προγραμματιστεί η επιστροφή στην Αθήνα, αφού στη συνέχεια υπάρχει ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία το ερχόμενο Σάββατο.

Οι Τσαρτσαρής και Μπατίστ, οι οποίοι αντιμετώπιζαν προβλήματα με μια ίωση και έναν τραυματισμό στον αχίλλειο τένοντα αντίστοιχα, τα ξεπέρασαν και αμφότεροι τέθηκαν ήδη από τον αγώνα με το Αιγάλεω στη διάθεση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς για τον αγώνα με τους πρωταθλητές Σλοβενίας.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Χατζηδάκης: «Να συνεχίσουμε το καλό μομέντουμ με Ηρακλή»

Γιαννακόπουλος: «Ίχνος ντροπής; Δηλαδή θα προτιμούσατε να μην γίνει καλά ο Λεσόρ και το… πουλάτε στον κόσμο;»

Η απάντηση Γιαννακόπουλου στον Ολυμπιακό: «Νομίζουν ότι έκαναν μεγαλοψυχία το αυτονόητο»

Ολυμπιακός σε Παναθηναϊκό: «Μήπως ανάμεσα στις καταγγελίες σας βρίσκατε χρόνο να πείτε ένα ''ευχαριστώ'' για τον Λεσόρ;»

Μια αγκαλιά από τον Ολυμπιακό στη Μαριέττα μέσω Μπαρτζώκα και Φουρνιέ

Το επικό βίντεο του Ηρακλή με τη «Χάιδω» να ξεματιάζει τον άστοχο Σλαφτσάκη!

Αναβολή στην υπόθεση του Δήμου Στασινόπουλου στην ΕΦΙΠΗΔ

Μοτιεγιούνας: «Ο λόγος που επέλεξα τον ΠΑΟΚ - Είναι ευλογία να έχεις τον Καλάθη στην ομάδα σου»

Ο λόγος της νέας καταγγελίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός κατά του Μπαρτζώκα και η εξήγηση για το -2

ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Η τέταρτη καταγγελία που μας γνωστοποιήθηκε μέσα σε λίγες μέρες…»