Οσοι περίμεναν πως θα υπάρχει ρεπό στον Πανελλήνιο τη Δευτέρα, μετά τη νίκη και την εμφάνιση της Κυριακής κόντρα στην ΑΕΛ, τσάμπα χάρηκαν. Ο Γιώργος Καλαφατάκης έδωσε εντολη στους παίκτες των «ολυμπιονικών» να πάνε κανονικά στο γήπεδο για προπόνηση.

«Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας και χρειάζεται καθημερινή δουλειά, ώστε να καταφέρουμε να πετύχουμε τους φετινούς μας στόχους» τόνισε ο Κρητικος τεχνικός ο οποίος προσπαθεί να βελτιώσει την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας του. Το πρωί οι παίκτες ξεκουράστηκαν, όμως το απόγευμα οι Κυψελιώτες πήγαν στο κλειστό για τρέξιμο στο στίβο, βάρη, βίντεο και σουτάκια. Μοναδικός απόντας ήταν ο τραυματίας Μαλίκ Ντίξον.

Οσον αφορά την υπόθεση Γεωργαλή, δεν αναμένονται σύντομα εξελίξεις, με την υπόθεση προσφυγής του παίκτη να έχει φτάσει στη δεύτερη επιτροπή της ΕΕΟΔΑΚ και θα πρέπει άπαντες να περιμένουν την απόφαση.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Χατζηδάκης: «Να συνεχίσουμε το καλό μομέντουμ με Ηρακλή»

Γιαννακόπουλος: «Ίχνος ντροπής; Δηλαδή θα προτιμούσατε να μην γίνει καλά ο Λεσόρ και το… πουλάτε στον κόσμο;»

Η απάντηση Γιαννακόπουλου στον Ολυμπιακό: «Νομίζουν ότι έκαναν μεγαλοψυχία το αυτονόητο»

Ολυμπιακός σε Παναθηναϊκό: «Μήπως ανάμεσα στις καταγγελίες σας βρίσκατε χρόνο να πείτε ένα ''ευχαριστώ'' για τον Λεσόρ;»

Μια αγκαλιά από τον Ολυμπιακό στη Μαριέττα μέσω Μπαρτζώκα και Φουρνιέ

Το επικό βίντεο του Ηρακλή με τη «Χάιδω» να ξεματιάζει τον άστοχο Σλαφτσάκη!

Αναβολή στην υπόθεση του Δήμου Στασινόπουλου στην ΕΦΙΠΗΔ

Μοτιεγιούνας: «Ο λόγος που επέλεξα τον ΠΑΟΚ - Είναι ευλογία να έχεις τον Καλάθη στην ομάδα σου»

Ο λόγος της νέας καταγγελίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός κατά του Μπαρτζώκα και η εξήγηση για το -2

ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Η τέταρτη καταγγελία που μας γνωστοποιήθηκε μέσα σε λίγες μέρες…»