Ο τελευταίος ποδοσφαιρικά χρόνος του Ντέιβιντ Μπέκαμ, είναι σίγουρα μια από τις χειρότερες περιόδους της καριέρας του, αφού αποτελεί παρελθόν από την εθνική Αγγλίας ενώ αγωνίζεται σπάνια βασικός με την φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο μέσος της «βασίλισσας» ωστόσο αγωνίστηκε βασικός στο παιχνίδι Κυπέλλου με την Έχιδα, σημειώνοντας μάλιστα και το πρώτο τέρμα της ομάδας του. Αυτό λοιπόν αποτέλεσε την αφορμή, ο Άγγλος μέσος να θυμίσει στον Καπέλο ότι είναι και αυτός παίκτης της «βασίλισσας» αποδεικνύοντας του ταυτόχρονα, ότι αξίζει να παίζει. «Μπορώ να αγωνίζομαι σε οποιοδήποτε παιχνίδι», τόνισε μεταξύ άλλων ο Άγγλος.
«Αισθάνθηκα ότι ήμουνα καλός, είχα κουράγια και αισθανόμουνα δυνατός ακόμα και στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού. Χρειάζομαι μερικά παιχνίδια για να ξαναγίνω όπως ήμουνα, αλλά νομίζω και τώρα είμαι σε καλή κατάσταση αφού κάνω προπόνηση έξτρα τα βράδια. Προπονούμαι τα βράδια, επειδή η Βικτόρια πηγαίνει στο γυμναστήριο και γυμνάζομαι μόνος μου όσο λείπει», τόνισε αρχικά ο Μπέκαμ.
Ενώ θέλοντας να στείλει ένα μήνυμα στον Καπέλο, είπε: «Μπορώ ακόμα να παίξω σε κάθε παιχνίδι. Εάν είχα την ευκαιρία να αγωνίζομαι σε όλα τα παιχνίδια θα ήμουν ευχαριστημένος. Από φυσικής κατάστασης ήμουν πολύ ισχυρός. Είμαι ευτυχισμένος επειδή κερδίσαμε αλλά και επειδή έβαλα και γκολ. Απέδειξα στον προπονητή ότι μπορώ να παίξω. Εγώ πρέπει να κάνω αυτό, επειδή όταν δεν αγωνίζεσαι θα πρέπει να δουλέψεις σκληρά για να ξαναγίνεις βασικός και εγώ αυτό θα κάνω».
Επιμέλεια: Νίκος Τζαλίδης