Ο Σεμπαστιάν Σκιλασί κλήθηκε στην εθνική Γαλλίας ενόψει του φιλικού αγώνα με την αντίστοιχη της Ελλάδας ο οποίος θα διεξαχθεί την προσεχή Τετάρτη (15/11) στο «Σταντ ντε Φρανς». Ο αμυντικός της Λιόν, αφού έδωσε την αγχωτική νίκη της ομάδας του επί της Βαλενσιέν και κλήθηκε στην εθνική για να υπάρχει εναλλακτική λύση σε περίπτωση νέων προβλημάτων, όπως δήλωσε την Κυριακή, εκπρόσωπος Τύπου των δευτεραθλητών κόσμου.
Απόντες από το παιχνίδι της Τετάρτης έχουν ήδη τεθεί εκτός οι Καρίμ Μπενζεμά και Σίντνεϊ Γκοβού, ενώ και Γκονσάλο Χιγκουαΐν αρνήθηκε για την ώρα να φορέσει τη φανέλα των «μπλε».
Εν τω μεταξύ ο εκπρόσωπος Τύπου της Εθνικής Γαλλίας τόνισε ακόμη ότι το ιατρικό επιτελείο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος θα εξετάσει τη Δευτέρα τους παίκτες για να φανεί σε τι κατάσταση βρίσκονται.
Επιμέλεια: Δημήτρης Μανωλάκης