Με παρόντα τον Στέφαν Αριγκμπάμπου πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Δευτέρας στην Ολύμπια Λάρισας. Ο 34χρονος Γερμανός φόργουορντ ήταν στον πάγκο στον αγώνα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και πλέον μπήκε στο πρόγραμμα για πρώτη φορά, παρέα με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του. Η παρουσία του Αριγκμπάμπου, όπως και του Ματ Γουόλς, που ντεμπουτάρισε κόντρα στην "Ένωση" ουσιαστικά «λύνει» τα χέρια του Γιώργου Μπαρτζώκα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ο Έλληνας τεχνικός προσπαθεί να βάλει όλους τους παίκτες στα πλάνα του και να τους βοηθήσει να αφομοιώσουν τα συστήματα των «πορτοκαλί». Πάντως, ο πρώην βοηθός του Παναγιώτη Γιαννάκη στο Μαρούσι έκανε τις παρατηρήσεις του για τα όσα δεν του άρεσαν το Σάββατο στην Αθήνα και τα έβαλε με την απόδοση των παικτών του στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Χατζηδάκης: «Να συνεχίσουμε το καλό μομέντουμ με Ηρακλή»

Γιαννακόπουλος: «Ίχνος ντροπής; Δηλαδή θα προτιμούσατε να μην γίνει καλά ο Λεσόρ και το… πουλάτε στον κόσμο;»

Η απάντηση Γιαννακόπουλου στον Ολυμπιακό: «Νομίζουν ότι έκαναν μεγαλοψυχία το αυτονόητο»

Ολυμπιακός σε Παναθηναϊκό: «Μήπως ανάμεσα στις καταγγελίες σας βρίσκατε χρόνο να πείτε ένα ''ευχαριστώ'' για τον Λεσόρ;»

Μια αγκαλιά από τον Ολυμπιακό στη Μαριέττα μέσω Μπαρτζώκα και Φουρνιέ

Το επικό βίντεο του Ηρακλή με τη «Χάιδω» να ξεματιάζει τον άστοχο Σλαφτσάκη!

Αναβολή στην υπόθεση του Δήμου Στασινόπουλου στην ΕΦΙΠΗΔ

Μοτιεγιούνας: «Ο λόγος που επέλεξα τον ΠΑΟΚ - Είναι ευλογία να έχεις τον Καλάθη στην ομάδα σου»

Ο λόγος της νέας καταγγελίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός κατά του Μπαρτζώκα και η εξήγηση για το -2

ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Η τέταρτη καταγγελία που μας γνωστοποιήθηκε μέσα σε λίγες μέρες…»