Σαν ένα ξέσπασμα της ομάδας χαρακτηρίζει τη νίκη με το ευρύ 6-0 επί της Καλλιθέας ο Κοστίν Λαζάρ σε συνέντευξή του στη Sportday.

Ο άσος του Δικεφάλου του Βορρά ανέφερε –μάλιστα- ότι ένας αποκλεισμός θα ήταν μεγάλη ντροπή για την ομάδα και σχετικά με τη συνέχεια στο πρωτάθλημα έθεσε ως στόχο την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης αγωνιστικής σεζόν.

Ακολουθεί ένα απόσπασμα της συνέντευξης του Κοστίν Λαζάρ στη SPORTDAY. Όλη η συνέντευξη του Ρουμάνου άσου του ΠΑΟΚ στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας.

-Η πρόκριση ήρθε με ένα μεγάλο σκορ. Ήταν ένα ξέσπασμα για όλη την ομάδα;
«Σίγουρα ήταν ένα ξέσπασμα. Ήταν λογικό αυτό που συνέβη, αλλά και θέμα τιμής. Διότι θα ήταν ντροπή να αποκλειστούμε από την Καλλιθέα, μια ομάδα με την οποία μας χωρίζει μία κατηγορία. Μας... πήγε το παιχνίδι, δώσαμε κι εμείς τον καλύτερο εαυτό μας και καταφέραμε να πάρουμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα, σχετικά εύκολα. Εξάλλου, παρά τα τελευταία αποτελέσματα, παραμένουμε μια μεγάλη ομάδα, που μπορεί να αποδώσει και να σκοράρει».

-Ηταν μεγάλη η πίεση για την πρόκριση;
«Σίγουρα ήταν. Όμως μην ξεχνάμε πως ουσιαστικά το Κύπελλο είναι ο μοναδικός στόχος που μας απέμεινε. Είναι πολύ δύσκολο να μπορέσουμε να φθάσουμε στην πρώτη θέση στο πρωτάθλημα. Ο στόχος είναι το Κύπελλο και πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να το κατακτήσουμε. Αν παίξουμε καλά μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, μαζί με τα πλέι οφ, θα έχουμε και την ευκαιρία να αγωνιστούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ».

-Γιατί η ομάδα έχει τόσες μεταπτώσεις στην απόδοσή της;
«Είναι φυσιολογικό. Χρειάζεσαι χρόνο για να δημιουργήσεις μια καλή ομάδα. Χρόνο για να παρουσιάσεις μια σταθερή πορεία σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Άρα και λίγη παραπάνω υπομονή».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μπαίνουν οι πρώτες κερκίδες στο γήπεδο του Βοτανικού!

Τέλος ο Εσκιβέλ από την Κηφισιά

Νικολακόπουλος: «Ίσως πρέπει να κάνει δεύτερες σκέψεις ο Μεντιλίμπαρ για τις μεταγραφές στον Ολυμπιακό»

Οι Εθελοντές Διασώστες της ΑΕΚ έκαναν δώρο στον Μιχάλη Stavento ένα μπλουζάκι με αφιέρωση στον πατέρα του

Σαββόπουλος: «Η νίκη στην Τρίπολη απέτρεψε μεγάλη εσωστρέφεια στον Άρη - Ποιες οι μεταγραφικές προτεραιότητες»

Κετσετζόγλου: «Η πρώτη θέση δεν αλλάζει τον σχεδιασμό-Ο Ηλιόπουλος έχει ακόμη μεγαλύτερη όρεξη τώρα»

Πιο φορμαρισμένη ομάδα στον κόσμο η ΑΕΚ

Δεσύλλας: «Θέλει ενίσχυση και αλλαγή νοοτροπίας ο Παναθηναϊκός-Θα γίνουν τουλάχιστον 4 μεταγραφές»

Τσορμπατζόγλου: «Εξαιρετικός ο ΠΑΟΚ, πέρασε το δύσκολο διάστημα-Οι στόχοι του στις μεταγραφές»

Θύρα 1 κατά διοίκησης ΑΕΛ: «Εξαφανισμένη, χωρίς καμία ευθύνη για την εικόνα της ομάδας»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.