Μόνο τη νίκη θέλει ο Ηλυσιακός απέναντι στην Καβάλα για τη 14η αγωνιστική της Α1 (27/1, 17:00), όπως δήλωσε ο Γιώργος Ζευγώλης. Ο προπονητής της ομάδας των Ιλισίων τόνισε πως οι παίκτες του θα πρέπει να αγωνιστούν με όλες τους τις δυνάμεις κόντρα σε μία ομάδα, η οποία έχει προχωρήσει σε σημαντικές αλλαγές το τελευταίο διάστημα.
«Το ματς με την Καβάλα είναι σημαντικό για μας, καθώς οι αντίπαλοι μας έχουν τους ίδιους στόχους με μας. Η Καβάλα έχει αλλάξει πολύ το τελευταίο διάστημα, οι ρόλοι των παικτών της έχουν διαφοροποιηθεί και το βαθύ ρόστερ που έχει είναι τεράστιο πλεονέκτημα. Εμείς θα κυνηγήσουμε με όλες τις δυνάμεις μας τη νίκη και πιστεύω ότι ο κόσμος του Ηλυσιακού θα γεμίσει το γήπεδο και θα κάνει τον αντίπαλο να αισθανθεί ότι ο Ηλυσιακός έχει μία πολύ δυνατή έδρα», δήλωσε ο Γιώργος Ζευγώλης.
Από την πλευρά του, ο Γιώργος Αποστολίδης είπε: «Ο δεύτερος γύρος ξεκινάει και εμείς έχουμε την ευκαιρία κερδίζοντας και στην έδρα μας την Καβάλα, να κάνουμε την 4η σερί νίκη μας και να πάρουμε βαθιά ανάσα στη μάχη της παραμονής. Είμαστε καλά, δουλεύουμε σκληρά και είμαστε έτοιμοι για το ματς. Θέλω να ζητήσω από τον κόσμο να είναι δίπλα μας από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, ώστε στο τέλος του ματς να πανηγυρίσουμε μία ακόμη νίκη. Όλα τα παιδιά νιώθουμε δυνατοί και προσωπικά με τη βοήθεια του κόουτς και των συμπαικτών μου έχω βρει τα πατήματα μου και θέλω να προσφέρω ακόμη περισσότερα στην ομάδα».