Ο Λόρι Κέρι, αποτελεί παρελθόν από τα Χανιά, όπως κοινοποίησε ο ίδιος με επίσημη τοποθέτησή σου. Χαρακτήρισε υπεύθυνη την διοίκηση του συλλόγου, για την συμπεριφορά της απέναντί του, ενώ ευχήθηκε τα καλύτερα, στον κόσμο της, πρώην, πλέον ομάδας του.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Λόρι Κέρι:

«Ως γνωστόν, αγωνίστηκα την φετινή περίοδο στην ομάδα των Χανίων με αυταπάρνηση και πάθος για την επίτευξη των στόχων της. Από όλους (φιλάθλους και Διοίκηση) αναγνωρίζεται η προσφορά μου.

Κατά την υπογραφή του μονοετούς συμβολαίου μου (την τελευταία ημέρα των μεταγραφών) με τον Πρόεδρο κ. Λαγομιτζή συμφωνήσαμε ατύπως και προφορικώς ότι τον Ιανουάριο 2013 θα μου χορηγηθεί το ελευθέρας από την ομάδα με λύση του συμβολαίου μου κοινή συναινέσει. Και τούτο καθότι επεσήμανα στον κ. Λαγομιτζή το σοβαρό πρόβλημα υγείας συγγενούς μου προσώπου, γεγονός το οποίο θα με ανάγκαζε να αποχωρήσω της ομάδος.

Πλην όμως τώρα η Διοίκηση της ομάδας (υπό τον κ. Τερμανάκη) αθετεί τα προφορικώς συμφωνηθέντα και αντιδρά στη βούλησή μου να εγκατασταθώ πλησίον της οικογένειάς μου (στη Βόρεια Ελλάδα) και δεν συναινεί στην λύση αζημίως του συμβολαίου μου.

Κατόπιν τούτων ανακοινώνω στους φιλάθλους των Χανίων ότι αποχωρώ αναιτίως της ομάδος (και με υπαιτιότητα της διοικήσεως) καθότι λόγοι ανωτέρας βίας (προσωπικοί και οικογενειακοί) με αναγκάζουν να είμαι πλησίον της οικογενείας μου. Τέλος, επισημαίνω ότι διατηρώ τις καλύτερες των αναμνήσεών μου από τους φιλάθλους και τους κατοίκους των Χανίων. Θα είναι για πάντα στην καρδιά μου.

Με τα καλύτερα των συναισθημάτων μου.
Λόρι Κέρι».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τέλος εποχής στον Ιωνικό: Αποχωρεί η οικογένεια Τσιριγώτη μετά από οκτώ χρόνια

Στον Πανναξιακό και τη νέα σεζόν ο Μανωλάς

H ΔΕΑΒ έκοψε το γήπεδο σε δυο φυσικά πρόσωπα για όσα έγιναν στο Πύργος - Ζάκυνθος

Προπονητής σε ομάδα έκπληξη ο Βαζέχα!

Toποθετήθηκε δημόσια ο Καλαμάρης για το ενδιαφέρον του για τον ΠΑΣ: «Μέσα στις επόμενες 15 ημέρες θα έχω πλήρη εικόνα»

Γ' Εθνική: Φιέστα για τον Απόλλωνα Καλαμαριάς - Θρίλερ στον Β' όμιλο με τριπλή ισοβαθμία και πρωταγωνίστρια τη Ζάκυνθο!

«Έσπασε» το απόλυτο του Πανθρακικού ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου

Τιμωρία της ΔΕΑΒ στην ΠΑΣ Πύργος για τα μπουκάλια, τον τραυματισμό παίκτη στο κεφάλι και τη διακοπή!

Γ' Εθνική: Στη Super League 2 ο Απόλλων Καλαμαριάς - Το θρίλερ για την άνοδο συνεχίζεται στο Β' Όμιλο

Άνοδος για Πανθρακικό, «ζωντανοί» Απόλλων Καλαμαριάς και Άρης Πετρούπολης - Παραμένει ουραγός ο Εθνικός!