Άμεσα νίκες πρέπει να κάνει ο Άρης σύμφωνα με τον Κώστα Καζναφέρη. Ο άσος των «κίτρινων» επισήμανε πως το παιχνίδι με την Κέρκυρα είναι τελικός που πρέπει ο Άρης να πάρει το τρίποντο ενώ μίλησε και για τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας.

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε ο Κώστας Καζναφέρης στην κάμερα της NOVA:

Για το ματς με την ΑΕΚ:
«Ήταν μια ισοπαλία-σοκ για εμάς. Θέλαμε αυτούς τους τρεις βαθμούς πάση θυσία για ν΄ ανεβούμε στη βαθμολογία, όμως δεχτήκαμε ένα γκολ για το οποίο, όπως ξέρετε, έγινε πολύς ντόρος, αλλά το ξεχνάμε. Έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι στο οποίο πάμε ενισχυμένοι σε κάποιες θέσεις που χρειαζόμασταν. Πήραμε παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν άμεσα, έχουμε δουλέψει καλά και θα πάμε στην Κέρκυρα, αποκλειστικά για τους τρεις βαθμούς».

Για την μεταγραφική ενίσχυση: «Έχουν έρθει παίκτες οι οποίοι είναι έτοιμοι να μπουν άμεσα στην ομάδα και αυτό βοηθά στο να λυθούν και τα δικά μας τα πόδια. Δεν χρειάζεται να μιλάμε γι αυτούς τους παίκτες. Το ότι είναι στον Ολυμπιακό, αρκεί».

Για το ματς με αντίπαλο την Κέρκυρα: «Φυσικά και είναι τελικός! Έτσι όπως είναι τα πράγματα στη βαθμολογία, πρέπει να κάνουμε νίκες άμεσα, γιατί έχει αρχίσει ο β΄ γύρος και τα παιχνίδια τελειώνουνε. Δηλαδή, παιχνίδια που έρχονται, δεν ξανάρχονται. Πρέπει να κοιτάμε το κάθε παιχνίδι σαν τελικό και πόσο μάλλον αυτό, στο οποίο μπορούμε να αφήσουμε μια ομάδα κάτω. Δεν νοείται ποδοσφαιριστής που να μην έχει πίεση. Άλλος λιγότερο, άλλος περισσότερο. Έτσι είναι οι μεγάλες ομάδες και πρέπει να μάθουμε τώρα με την πίεση. Περιμένω να πάει καθαρά στη δύναμη. Και οι δύο ομάδες θα παίξουνε κλειστά, θα φοβηθούνε να ανοιχτούν στην αρχή και στην εξέλιξη του αγώνα, όποιος ρισκάρει θα πάρει και το ματς».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ζήτησε συγγνώμη για την αποβολή του στο ντέρμπι ο Κάνγκουα

Τα σχόλια των παραγωγών του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την επιβλητική νίκη του Παναθηναϊκού επί της ΑΕΚ

Post Ζήκου με φωτογραφία Νίκολιτς: «Όταν θα παίζεις με έναν παίκτη μείον, τότε θα πρέπει και να μάθεις να χάνεις»

Το νικητήριο γκολ του Μύθου στο 87’ και οι δύο αποβολές: Τα highlights του ΠΑΟΚ-Asteras AKTOR

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ θα δουλέψει περισσότερο με δύο φορ - Ποιους σκέφεται ο Λίσι για δεξί μπακ στο Καραϊσκάκη»

Τρελάθηκαν με τον Αντίνο οι Καλάμπρια, Φαν Ντρόνγκελεν και Τσιριβέγια, αποθέωση και σε Τετέι

«Καρφί» Νίστρουπ: «Αυτήν τη φορά η κόκκινη κάρτα δεν άλλαξε τη ροή του αγώνα»

Χωρίς Γκαρθία η αποστολή του Ατρόμητου

Νίστρουπ: «Μεγάλη νίκη, μας δίνει πίστη και ελπίδα – Κάνουμε τα πάντα για να είναι ο κόσμος περήφανος»

Λίσι: «Κάνουν πολλά πράγματα οι φορ μας - Υπάρχουν 2+1 παίκτες για τον αντιΚένι με Ολυμπιακό»

TAGS: Άρης