Ντεμπούτο με την φανέλα του Άρη αναμένεται να πραγματοποιήσει κόντρα στην Κέρκυρα, ο Ανδρέας Τάτος, ο οποίος λίγες ημέρες μετά την μεταγραφή του στους "κίτρινους" συμπεριλαμβάνεται άμεσα στα αγωνιστικά σχέδια του Λούκας Αλκαράθ.

Ο Ισπανός τεχνικός αναμένεται να τον χρησιμοποιήσει από την αρχή στο κρίσιμο αυριανό παιχνίδι στο νησί των Φαιάκων, στην αυλαία της 19ης αγωνιστικής. Εκτός πλάνων, βρίσκονται οι δύο συμπατριώτες του, Αγκάνθο και Πουλίδο, καθώς είναι τιμωρημένοι.

Η 18μελής αποστολή: Βελλίδης, Διούδης, Κοέλιο, Αγγελούδης, Γιαννίτσης, Γιαννιώτας, Διαμαντάκος, Ζαραδούκας, Καζναφέρης, Καραγιάννης, Μαργαρίτης, Νταμαρλής, Οικονομόπουλος, Παπαζαχαρίας, Παπαστεριανός, Ρένια, Τάτος, Τριανταφυλλάκος.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την ανατροπή πρωτιάς της ΑΕΚ και τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού

Νίκολιτς: «Δουλεύουμε με τον Ριμπάλτα για να φέρουμε παίκτες με προοπτική, οι προσδοκίες έχουν εκτοξευτεί»

Ξεπερνά τον έναν μήνα η απουσία του Παβλένκα στον ΠΑΟΚ

Αθανασίου: «Κίνδυνος να γράψει αρνητική ιστορία ο Παναθηναϊκός – Ούτε στις νίκες έχει καλή εικόνα»

Έξαλλος με τη διαιτησία ο Μπούσης: Άφησε να εννοηθεί ότι δεν έπρεπε να μετρήσουν τα γκολ της ΑΕΚ

Τσορμπατζόγλου: «Εντυπωσιακό κλείσιμο στη χρονιά για τον ΠΑΟΚ - Κοντά στην κορυφή και επιστρέφει ενισχυμένος»

Κόντης: «Συγκλονιστική εμφάνιση από τα παιδιά, αλλά όταν είσαι τόσο κοντά...»

Σοβαρή ζημιά στο γόνατο για Παβλένκα, τον χάνει για μεγάλο διάστημα ο ΠΑΟΚ

Νικολογιάννης: «Ο Παναθηναϊκός δεν ήταν ομάδα στην Τούμπα - Να δώσει ταυτότητα ο Μπενίτεθ»

Τσακίρης: «Έπρεπε να ματώσει για να σπάσει την παράδοση η ΑΕΚ - Διόρθωσε το λάθος του με τον Γκρούγιτς ο Νίκολιτς»

TAGS: Άρης