Σίγουρος για την αγωνιστική ανάκαμψη του Παναθηναϊκού παρουσιάστηκε ο Τοτσέ, μετά το «διπλό» (1-2) στο Περιστέρι.

Αναλυτικά, όσα είπε o Ισπανός επιθετικός:

«Πολεμάω σε κάθε αγώνα και πιστεύω ότι ο καθένας από εμάς δίνει τον καλύτερο του εαυτό για να πηγαίνουμε καλύτερα και να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται».

Η αλήθεια είναι ότι πέρασε μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από αυτό που θέλαμε για να φτάσουμε σε μια νίκη. Θέλαμε τη νίκη ενώ απόψε είχαμε και αυτή τη δόση τύχης που δεν είχαμε στα προηγούμενα παιχνίδια.

Αυτό που ζητάγαμε εμείς οι παίκτες ήταν οι νίκες. Σίγουρα θα μας δώσει κουράγιο και θα μας εμψυχώσει ενόψει της συνέχειας και των πλέι οφ.

Χωρίς αμφιβολία το αξίζουμε να μπούμε στα πλέι οφ. Καμία ομάδα δεν έχει αποδείξει ότι είναι καλύτερη από μας. Και πραγματικά στο παρελθόν δεν είχαμε επιτυχίες αλλά από εδώ και πέρα πιστεύω ότι θα τις έχουμε και το αξίζουμε».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Οι ενδεκάδες στο ΟΦΗ – Άρης

Τσακίρης: «Μόνο για τη νίκη η ΑΕΚ ανεξαρτήτως αποτελέσματος στην Τούμπα, είναι συνεπής στην πίεση της κορυφής»

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός με τα όπλα του στην Τούμπα και Νο1 κίνδυνο τον Ζίβκοβιτς»

Αθανασίου: «Με νίκη στο ντέρμπι φτιάχνει κυρίως την ψυχολογία του ο Παναθηναϊκός»

Μπενίτεθ: «Δουλέψαμε για να είμαστε πνευματικά και φυσικά έτοιμοι κόντρα στην ΑΕΚ»

Αποχαιρέτησε την Καλαμάτα ο Γιάννης Στάθης: «H νέα περίοδος να είναι η αρχή της καθιέρωσης»

Τσανάκας: «Με μία νίκη στην Τούμπα, ο Ολυμπιακός θα προσθέσει βάρος στην ΑΕΚ»

Τσορμπατζόγλου: «Το… έχει βρει με τον Ολυμπιακό ο ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια - Η πιθανή 11άδα του Λουτσέσκου»

Παγκάκης: «Η επικρατέστερη ενδεκάδα του Παναθηναϊκού κόντρα στην ΑΕΚ και το δίλημμα του Μπενίτεθ»

«Πάθος, αφοσίωση και αγάπη»: Το συλλυπητήριο μήνυμα της ΠΑΕ Ολυμπιακός για Γαβάκη