Σίγουρος για την αγωνιστική ανάκαμψη του Παναθηναϊκού παρουσιάστηκε ο Τοτσέ, μετά το «διπλό» (1-2) στο Περιστέρι.

Αναλυτικά, όσα είπε o Ισπανός επιθετικός:

«Πολεμάω σε κάθε αγώνα και πιστεύω ότι ο καθένας από εμάς δίνει τον καλύτερο του εαυτό για να πηγαίνουμε καλύτερα και να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται».

Η αλήθεια είναι ότι πέρασε μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από αυτό που θέλαμε για να φτάσουμε σε μια νίκη. Θέλαμε τη νίκη ενώ απόψε είχαμε και αυτή τη δόση τύχης που δεν είχαμε στα προηγούμενα παιχνίδια.

Αυτό που ζητάγαμε εμείς οι παίκτες ήταν οι νίκες. Σίγουρα θα μας δώσει κουράγιο και θα μας εμψυχώσει ενόψει της συνέχειας και των πλέι οφ.

Χωρίς αμφιβολία το αξίζουμε να μπούμε στα πλέι οφ. Καμία ομάδα δεν έχει αποδείξει ότι είναι καλύτερη από μας. Και πραγματικά στο παρελθόν δεν είχαμε επιτυχίες αλλά από εδώ και πέρα πιστεύω ότι θα τις έχουμε και το αξίζουμε».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Ενδιαφέρον της Ρόμα για τον Γκερέιρο που απασχολεί και τον Ολυμπιακό»

Τσακίρης: «Η ΑΕΚ αντέδρασε όπως έπρεπε στην επίθεση που γινόταν εις βάρος της μετά τον Βόλο»

Τσανάκας: «Η δύσκολη εξίσωση με τον Γκονζαλες ενόψει ντέρμπι»

Δεσύλλας: «Την είχε ανάγκη αυτή τη διακοπή ο Παναθηναϊκός – Οι επιστροφές που περιμένει ο Νίστρουπ»

Τσορμπατζόγλου: «Πιθανόν 2-3 μήνες έξω Άλι και Παβλένκα – Σύντομα θα γίνουν συζητήσεις για ανανέωση του Τσιφτσή»

Νίκολιτς για Γιόβιτς: «Χρειαζόταν ένα περιβάλλον στο οποίο θα ένιωθε εμπιστοσύνη και αγάπη»

Νίκολιτς για Βίντα: «Αποδέχτηκε τον νέο του ρόλο - Τον χαρακτηρίζουν η νοοτροπία του και η μαχητικότητά του»

Σπανέας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Ο Μπέος τα είπε, γιατί ξέρει ότι θα μείνει ατιμώρητος»

Χριστογεώργος: «Μοναδικό αυτό που βιώνουμε, δεν μπορούσα να το φανταστώ κάτι τόσο μεγάλο»

Επέστρεψε στην Τούμπα ο Σβαμπ: «Γειά σου ΠΑΟΚάρα, ελπίζω να τα πούμε σύντομα ξανά»