Την ύστατη προσπάθεια για την απόκτηση του Νταβίντ Βίγια καταβάλει η Άρσεναλ, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ισπανικού Τύπου.

Η Μπαρτσελόνα δεν δείχνει διατεθειμένη να διαπραγματευτεί την πώληση του διεθνούς επιθετικού την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, όμως οι «κανονιέρηδες» δεν το βάζουν κάτω και επιχειρούν να κάνουν το κόλπο-γκρόσο λίγες μέρες πριν από τη λήξη αυτής.

Ο Ντίκι Λο, εκπρόσωπος της βρετανικής ομάδας, έστειλε πρόταση 16 εκατ. ευρώ για την μεταγραφή του 32χρονου φορ, ο οποίος βρίσκεται στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας του Αρσέν Βενγκέρ.

Αν και ο Βίγια τη φετινή σεζόν δεν θυμίζει σε τίποτα τον παλιό καλό εαυτό, επηρεασμένος φυσικά από τον τραυματισμό του στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, οι Καταλανοί πιστεύουν ότι θα επανέρθει και δείξει τις δυνατότητές του.

Άλλωστε, στόχος του Ισπανού στράικερ αποτελεί η συμμετοχή στην αποστολή της εθνική του ομάδας στο Μουντιάλ της Βραζιλίας για να κλείσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την σπουδαία καριέρα του.

Και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν θέλει να φύγει από την Μπαρτσελόνα.

Σταύρος Καλογεράκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κόκε: «Με το εμπόριο ναρκωτικών έβγαζα σε δύο μήνες όσα σε έναν χρόνο στο ποδόσφαιρο, αλλά κινδύνευα»

Ο κόσμος της Ρεάλ μίλησε: Στηρίζει Αλόνσο και θέλει να φύγει ο Βινίσιους

Έκλεισαν το 2025 με τεσσάρες, Μπέτις και Έλτσε!

Ραφίνια και Λαμίν Γιαμάλ έκαναν τα… δικά τους και η Μπαρτσελόνα προελαύνει στην κορυφή!

Σούπερ Ατλέτικο με τριάρα στην έδρα της Τζιρόνα και συνέχεια στο κυνήγι της κορυφής!

Πλήγμα με Κρίστενσεν, εκτός για 3-4 μήνες με σοβαρό τραυματισμό

Περήφανος ο Βλαχοδήμος με έξι αποκρούσεις στο «Μπερναμπέου», παρά την ήττα της Σεβίλλης

Εμπαπέ: Ισοφάρισε το ρεκόρ του Κριστιάνο Ρονάλντο και το πανηγύρισε όπως εκείνος

Ξέσπασμα Αλμέιδα για τη διαιτησία του αγώνα με Ρεάλ: «Ήταν απαίσια-Η σιωπή είναι προδοσία κι εγώ δεν είμαι προδότης»

Αποδοκιμάστηκε από το «Μπερναμπέου» ο Βινίσιους-Διέγραψε τη φωτο προφίλ του με τη Ρεάλ στο Instagram