Η αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Φοίνικα Σύρου που θα γίνει απόψε (Τρίτη 29/1, 21.15) ανοίγει το πρόγραμμα της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ανδρών 2012-13. H αναμέτρηση θα γίνει στο γυμναστήριο του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας.
«Ο Φοίνικας είναι μια ομάδα που έχει υψηλούς στόχους στο πρωτάθλημα της Volleyleague κι εμείς είμαστε μια κατηγορία κάτω. Αυτό όχι μόνο δε μας πτοεί αλλά μας δίνει και κίνητρο για να δοκιμάσουμε τις δυνάμεις μας. Μας λείπουν αυτοί οι αγώνες με τόσο δυνατές ομάδες. Μακάρι του χρόνου να δώσουμε κι άλλους αγώνες με τον Φοίνικα», είπε ο προπονητής της ΑΕΚ Γιώργος Κλαρούδας.
«Σε καμία περίπτωση δεν υποτιμούμε την ΑΕΚ. Σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους μας, πολύ περισσότερο όταν πρόκειται για ομάδες με τόσο βαριά φανέλα. Θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και προσεκτικοί και να πάρουμε την πρόκριση με τις λιγότερες απώλειες», δήλωσε ο προπονητής του Φοίνικα Σύρου Χρήστος Πάτρας.
ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΝΔΡΩΝ
Φάση των «16» - Αγώνες νοκ άουτ
Τρίτη 29/01
21:15: ΑΕΚ-Φοίνικας Σύρου
Τετάρτη 30/01
18.00: ΠΑΟΚ-ΜΓΣ Εθνικός
18.30: Μίλωνας-Παμβοχαικός
19.00: Νίκη Αιγινίου-Ηρακλής
19:00: Παναχαική-ΑΟ Κηφισιάς
19.00: ΑΣΠ Μεταμόρφωσης-Λαμία
19.00: Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός
20.00: ΜΕΝΤ - Άρης