Ο τιμ μάνατζερ της Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ, Σερντάρ Απαϊντίν, δήλωσε πως οι Ονάν και Πρέλντζιτς δεν είναι σε θέση να βοηθήσουν καθώς δεν έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους, ενώ στη συνέχεια ο ίδιος έδωσε σύνθημα «νίκης» απέναντι στον Ολυμπιακό, προκειμένου να «αναπτερωθούν» οι ελπίδες των Τούρκων για την πρόκριση στα προημιτελικά της Ευρωλίγκας.

«Ο Πρέλντζιτς εξακολουθεί να πονά στο δάχτυλο του ποδιού του, ενώ και ο Ονάν έκανε χθες τη μισή προπόνηση και σύμφωνα με τη μαγνητική που υποβλήθηκε στο δεξιό του αστράγαλο δεν είναι σε θέση να μας βοηθήσει. Έτσι, δεν πήραμε στην Αθήνα τον Πρέλντζιτς και τον Ονάν», δήλωσε ο αρχικά ο τιμ μάνατζερ της Φενέρ, Σερντάρ Απαϊντίν.

Ωστόσο, τα περιθώρια έχουν στενέψει για την τουρκική ομάδα και σύμφωνα με τον τιμ μάνατζέρ της, το ροζ φύλλο στο ΣΕΦ είναι μονόδρομος: «Η ομάδα μας έχει χάσει σε όλα τα εκτός έδρας και γι’ αυτό θέλουμε να πάρουμε τη νίκη για να καλύψουμε το χαμένο έδαφος. Πάμε στην Αθήνα για τη νίκη» και πρόσθεσε:

«Ο αντίπαλός μας έχει καλό υλικό, ενώ έχουν γίνει μικρές αλλαγές. Ωστόσο, δεν έχει καμία σημασία η δύναμη του αντιπάλου. Το σημαντικό είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί στο παρκέ και να παρουσιάσουμε ένα σύνολο έτοιμο για τη νίκη. Ελπίζω να επιστρέψουμε με τη νίκη από την Αθήνα. Εάν πάρουμε τη νίκη, τότε “αναπτερώνουμε” τις ελπίδες μας».

Για να καταλήξει ο Απαϊντίν σχετικά με την «περιπέτεια» του Μάικ Μπατίστ στο «Ελ. Βενιζέλος» για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, στη φάση των ομίλων: «Δεν ήταν και ό,τι καλύτερο που ο Μπατίστ είχε χρέη στην εφορία, αλλά ευτυχώς όλα τα προβλήματα ξεπεράστηκαν. Ήταν ένα δυσάρεστο γεγονός. Πάντως, αυτή τη φορά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μπερτομέου κατά NBA Europe: «Δεν είναι λογικό οι ομάδες να πληρώνουν για κάτι που έχουν χτίσει»

«Αυτοί είναι οι φίλαθλοί μας, αυτός είναι ο Παναθηναϊκός»: Το «ευχαριστώ» της ΚΑΕ στον κόσμο

Οι «ερυθρόλευκοι» πανηγυρισμοί μετά από ακόμη ένα διπλό: Η παρακάμερα του Ολυμπιακού από τη Βαρκελώνη

EuroLeague: Ο ΠΑΟΚ μαζί με Βαλένθια, Ντουμπάι BC και Παρί, οι πρώτες τέσσερις ομάδες που θα αποκτήσουν franchise

Ιτούδης: «Σεβασμός στον ένα και μοναδικό, Παύλο Γιαννακόπουλο!»

Σάριτς: «Ο Βαλαντσιούνας είναι ίσως ο καλύτερος ψηλός της λίγκας»

MVP ο Βεζένκοφ στην 6η αγωνιστική της Euroleague

Ο Χουάντσο έμεινε στο Telekom Center μετά το ματς για να κοουτσάρει μικρούς φίλους του Παναθηναϊκού!

Φρανσίσκο: «Είμαστε έξαλλοι, το κάναμε εύκολο για τη Χάποελ - Θα μάθουμε αυτό που πρέπει από την ήττα»

Μπάντιο: «Αν η ήττα είναι καμπανάκι, χαίρομαι που συνέβη τώρα - Δεν μπορούμε να επιτρέπουμε 90 πόντους στην έδρα μας»