Την συμφωνία ανάμεσα σε Ουέσκα και Παναθηναϊκό για την μετακίνηση του Χοκίν Εσπάρθα στους «πράσινους», ανακοίνωσε μέσω του επίσημου σάιτ της η ισπανική ομάδα.

Στην ανακοίνωσή της, η Ουέσκα τονίζει ότι ο ίδιος ο 25χρονος παίκτης επέμενε να αποχωρήσει από την ομάδα και να πάει στον Παναθηναϊκό με αποτέλεσμα η διοίκηση του ισπανικού συλλόγου να τον αποδεσμεύσει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ουέσκα:

Ο Χοκίν αφήνει την Ουέσκα για τον Παναθηναϊκό

Μετά από το επίμονο αίτημα του ποδοσφαιριστή, ο οποίος ζήτησε να αποδεσμευτεί από την ομάδα, επιθυμώντας να αναζητήσει καλύτερες οικονομικές και αγωνιστικές προοπτικές, η Ουέσκα, σε συνεργασία με την Οσασούνα, η οποία έχει μέρος των δικαιωμάτων του, αποφάσισε να προχωρήσει στη λύση της συνεργασίας με τον Χοκίν, προκειμένου αυτός να εκπληρώσει το όνειρο του να αγωνιστεί στο εξωτερικό για το υπόλοιπο της σεζόν.

Ο Χοκίν αναχώρησε για την Αθήνα το πρωί, προκειμένου να ενταχθεί στην ομάδα που την καθοδηγεί ο Φάμπρι, αλλά προτού αναχωρήσει, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του και την αγάπη του για το σύλλογο και τους οπαδούς.

Η Ουέσκα εύχεται τα καλύτερα και κάθε επιτυχία στη νέα καριέρα του
".

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Οι ενδεκάδες στο Πανσερραϊκός-Λεβαδειακός

Ηλιόπουλος: «Έχουμε πετύχει όλους τους μεσοπρόθεσμους στόχους-Η Λίγκα να λειτουργεί προς όφελος όλων των ομάδων»

Ο πανηγυρισμός του Γιόβιτς με το VAR και η τρέλα στην κερκίδα: Η εντυπωσιακή παρακάμερα της ΑΕΚ

«Σημαντικό βήμα για το νέο μας σπίτι»: Το βίντεο του Παναθηναϊκού για την τοποθέτηση της πρώτης κερκίδας στον Βοτανικό!

«Το ταξίδι συνεχίζεται»: To φοβερό βίντεο του Ολυμπιακού για την επέκταση με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ!

Τσακίρης: «Το… σκανάρισμα του Νίκολιτς και η εξέδρα γύρισαν το ματς - ΑΕΚ με επιστροφές και μεταγραφές μετά τη διακοπή»

Επίσημο: Ανανέωσε ως το 2027 με τον Ολυμπιακό ο Μεντιλίμπαρ

Ολυμπιακός: Προαναγγελία ανανέωσης Μεντιλίμπαρ με μήνυμα από τους παίκτες

Τσανάκας: «Ο Ολυμπιακός έχει εξάρτηση από συγκεκριμένους παίκτες»

Γιόβιτς: «Δείξαμε χαρακτήρα, παρά την κούραση - Θα είμαι καλύτερος στο δεύτερο μέρος της σεζόν»