Ιστορία δίχως τέλος φαντάζει αυτή της δίκης του Μάκη Ψωμιάδη. Για το πρωί της Δευτέρας (9:00 πμ.) έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει η διαδικασία στο Α’ Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, ωστόσο είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν θα αρχίσει ποτέ.

Κι αυτό γιατί από τα Σκόπια δεν έχουν ακόμη σταλεί τα απαραίτητα έγγραφα που θα αποσαφηνίζουν αν ο άλλοτε ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΑΕΚ μπορεί να δικαστεί και για την υπόθεση υπεξαίρεσης χρημάτων από το σύλλογο.

Σημειώνεται πως από πλευράς «Ένωσης» θεωρούν ότι από τη συγκεκριμένη υπόθεση μπορούν να εξασφαλίσουν ως αποζημίωση μίνιμουμ 44 και μάξιμουμ 88 εκατ. ευρώ. Αρκεί φυσικά να… γίνει κάποια στιγμή η δίκη που πηγαίνει από αναβολή σε αναβολή.

Υπενθυμίζεται πως γίνεται συλλογή υπογραφών, προκειμένου να «παγώσουν» τα χρέη της ΑΕΚ προς το Δημόσιο μέχρι να τελεσιδικήσει η ιστορία αυτή, που μπορεί να επιτρέψει στην ομάδα να απαλλαγεί οριστικά από τα χρέη που τη βαραίνουν.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Δείπνο εργασίας με φόντο τον νέο ΠΑΟΚ Λίσι, Βιεϊρίνια και Μάτος

Ηλιόπουλος: «Δεν θα αφήσω κανέναν να διαταράξει αυτό που χτίσαμε στην ΑΕΚ»

Χαμός στην Πάτρα για την ΑΕΚ: Πλήθος κόσμου για μια φωτογραφία με το τρόπαιο του πρωταθλήματος!

Ηλιόπουλος: Ανακοίνωσε αυτοκινητοδρόμιο στη Χαλανδρίτσα στην περιοδεία του τροπαίου της ΑΕΚ!

Τσακίρης: «Σε πρώτο πλάνο οι ανανεώσεις Γιόβιτς και Πήλιου - Ενθουσιασμένος ο κόσμος με το τρόπαιο»

Αύριο οι υπογραφές και οι ανακοινώσεις για Τσάπρα-Πένια, την Τρίτη ενσωματώνονται στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού

«Κλειδώνουν» προτεραιότητα για τον Βοτανικό οι πρώτοι 10.000 νέοι κάτοχοι διαρκείας του Παναθηναϊκού!

Έφτασε για τον ΠΑΟΚ ο Λίσι - Τον καλωσόρισε ο Λέο Μάτος!

Τσανάκας: «Οι κινήσεις που θέλει να κάνει άμεσα ο Ολυμπιακός και οι πιθανές αποχωρήσεις»

Δεσύλλας: «Τσάπρας, Πένια και οι… επόμενοι - Έδειξε αυτοπεποίθηση ο Νίστρουπ»

TAGS: A.E.K.